Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, jeden z nedávných dotazů ohledně nového koberce mne inspiroval k otázce ohledně mého problému. S tím rozdílem, že nemám nově položený koberec, ale asi 6 let starý. Z mně neznámých příčin je na nejvíce frekvenotvaných místech zvlněný. Nevím, jestli se někde povytáhnul zpod skříní apod, nebo se sám nějak vytahal. Máte někdo zkušenosti nebo rady, jak toto napravit? Vzhledem k tomu, že mám místnost poměrně hodně zastavěnou velkým těžkým nábytkem, rád bych problém řešil jinak, než vystěhováním nábytku a vypnutím koberce. Spíše mě napadla možnost nějakého vstřiku lepidla (třeba injekční stříkačkou) pod koberec v místě bublin a zatížení do zaschnutí.Předem díky za rady.
Nevím, jestli tu vidíte jakousi fotku škodovky u mého dotazu. Mně se tu po odeslání objevlia nějaká fotka, která není moje. Netuším, jak se tam dostala ... Rozhodně nemá nic společného s mým dotazem
Dobrý den napravit vytahaný koberec zas tak jednoduše nelze jedná se o to, že koberec se v místech zatížení tedy kudy se chodí sešlapává a vlastně se tak vytlačuje do stran a následně se na něm tvoří boule a vlny, já jsem kdysi řešil podobný problém kdy koberec v předsíni se neustále posouval a když už neměl kam začal se vlnit, řešení bylo prosté koberec jsem srovnal a po celé ploše zlehka podsypal drcenou smolou, tedy žádné lepidlo smola sama díky teplu spojí koberec s podkladem a při výměně jde vcelku lehce setřít horkou vodou s nějakým přípravkem na podlahy. Přeji hodně úspěchů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.