Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Retro vypinac na svetlo

Od: dadasek odpovědí: 10 změna:

dobry den opet preji,

Nevite nebo neznate kde bych sehnal RETRO VYPINAC na svetlo,drive to byli takove otocne ,pertynaxove cerne krabicky.dekuji DADA

P.s:hledam na netu ale marne,

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

¨V novém provedení, nebo původní, starý?

doplněno 13.09.10 20:57:

vypinace-zasuvky.com/...

tovar.sk/...

aukro.cz/...

jabraka*

Hanher tu probral Google,tak ještě jeden

tn.nova.cz/...

JB

alf*

šmarjá, tisícovku za něco čeho byly plné skládky. Ty jsem za starých časů rád procházel, narvat tak před 30 lety stodolu haraburdím ...

kt8d5*
hodnocení

2x

Zkuste Aukro, tam se podobných věcí prodávají tuny *smich*.

hodnocení

1x

Nejsem si 100% jistý, možná jeden budu mít. Ale pravděpodobně bude celý porcelánový. Odpoledne se podívám, co tam mám a dám vědět. Je mi na nic. Pokud ho budu mít, tak Vám ho klidně pošlu.

dadasek
hodnocení

SUPER to bych byl moc rad .dekujiiiiiiiii

Je mi líto, že jsem Vám dal planou naději :( Vypínač mám, ale ten otočný má rozbitý porcelán a kus chybí. Asi jsem si ho spletl s druhým vypínačem, který je také kulatý porcelánový, ale už je tam klasická kolíbka.

Pokud ho ještě sháníte, tak jsem v domku našel jeden bakelitový v celku. Funkční by měl být. Max bude potřebovat očistit kontakty. Pošlete adresu do vnitřní pošty a já to pošlu.

Aby se dadasek mohl dostat do vnitřní pošty, musel by se zaregistrovat.

aha, vidiš. toho jsem si vůbec nevšimnul.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]