Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ošetření trámů při rekonstrukci

Od: mili822* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, prosím o radu. Týká se ošetření trámů - rekonstrukce. Trámy podlahové a trámy střešní ( vaznice atd.. ) jsou cca 80let staré. Téměř netknuté, tedy až na dva kusy ( zřejmě hmyz, po zbrousení cca 0,5-1cm vypadají jak nové ).

1. Jaký ošetřující přípravek mi doporučíte? Uvažuji o Lignofixu (i-profi, super) nebo Bochemit (super, profi). klady/zápory?!

2. Jak mám trámy připravit? Jsou pouze očištěné.

2. Jak postupovat při natírání? Stačí 1x nebo 2x?

3. Jak dlouhou pauzu mám zvolit mezi ošetřujícími nátěry?

Předem děkuji za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

standam*
hodnocení

2x

predem mrknou zda nekde neni nejaka plisen, pripadne aplikovat Savo proti plisnim, nechat vyschnout oprasit, vysat a dal bych Bochemit Plus 1:5 a klidne muzes primichat Bochemit Forte aby to bylo barevne

Poradne namatlat stetkou pak to bude stacit 1x pokud pouzijes vice nateru dalsi muzes aplikovat temer hned, jen pockas az si to tramky natahnou

doplněno 13.09.10 13:52:

www.bochemie.cz/p/...

mili822*
hodnocení

Velice děkuji za rychlou odpověď. Nějak takto jsem si to představoval, chtěl jsem se ujistit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]