Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkrácení parapetu

Od: artik* odpovědí: 20 změna:

Potřebuji zkrátit vnitřní parapet cca o 3cm na délku .Poradí někdo čím nejlépe řezat? Díky

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

maflem ,řež to obráceně aby to nevytrhávalo pohledovou část,i když to nemělo by být vidět,nebo se to přelepuje lepící páskou také se to pak nevytrhává,to pto domácí řezání,jinak truhlář a formátovka

olaf71*
hodnocení

1x

líbí se mi, jak tu radí a ani nevědí, z jakého materiálu ten parapet je *smich*

doplněno 18.11.12 11:18:

jestli je z mramoru, tak s ním do hobby marketu nechoď, zbytečně se proneseš

artik*
hodnocení

je to plast

Stačí obyčejná pilka na železo...

Mafl přímočarka nebo již zmíněná pilka na železo *cteni*

hodnocení

0x

Maflem (okružní pilou) s ostrým vidiovým kotoučem, nebo přímočarkou, nebo v jakémkoli hoby marketu ti za pusu uříznou.*jasne*

doplněno 18.11.12 09:53:

to pajars:)

doplněno 18.11.12 11:20:

Mramorový parapet uřízneč flexou s diamantovým kotoučem . *placni* at nemá olaf problém *hej*

olaf71*

nemám problém, jen Tvá první odpověď stála za ...

Jo ale za to tvoje co ti leze z huby hrdino nic vyřešit a všude jen provokovat *modla*

olaf71*

baví mě provokovat takový jako jsi Ty. víš prd a děláš chytrýho.

stirecek*
hodnocení

0x
Než to tady vyřešíš, mohl jsi to mít dávno uřízlé pilkou na železo ;)
artik*
hodnocení

tak uříznout pěkně pilkou na železo asi 2,7m nebude žádná sranda

Psal jsi "NA" délku, nikoli "PO" délce, ale i tak je to reálné...

stirecek*
No ano ale asi jsme te špatně pochopili. Ale i pilkou by to šlo, je to jen plast ,zasunes pod okno a nic není vidět.
artik*

Nebudu zasouvat pod okno ,ale budu dávat k oknu .

hop®
hodnocení

0x

Flexa s diamantovým kotoučem...

hexi*
hodnocení

0x

Po délce jsem si to nechával řezat u známeho-stolaře na formátce, taky mám ty plastové a klidně bych se toho nebál přímočarou, nevím jak jste zručný, kolem okna bílý silikon a hotovo. Ale nejlepší na té formatce, protože se ten parapet dost třepe při řezání a v hornachu mi to nechtěl přiříznout, že na to nemá pilu :D

artik*

otestuju to maflem a uvidím , s přímočarkou nemám dobré zkušenosti ( asi mám tu moc levnou )

jabraka*
hodnocení

0x

Dotaz je velice skrovný.Bylo by potřeba vědět,zda je to parapetní deska u plastových oken,Pokud je mi známo,je deska z progresivního plastu,tedy plastu,který je z tvrdé pěny.Na povrchu je folie.Pokud se ze strany kus odřízne,bude z toho paskvil,protože povrch řezu bude hrubý a nevzhledný.Myslím,že by se mělo postupovat vyjmutím desky a uříznout ze zadní strany a pak znovu zazdít,nebo zapěnit.

JABRAKA

artik*
hodnocení

jedná se o klasický parapet k plastovým oknům . Nemohu ho zazdít ani zasunout pod okno .

Zkrácení parapetu
artik*

takže pohoda , uříznuto maflem :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]