Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat jak nejlépe opravit trhlinky ve střešní fólii Bramac, která je pod taškami a latěmi. Koupil sem si pásku přímo na opravu folií, a chci se zeptat zda je mohu zalepit ze vnitř a nebo zda musím v místě trhliny sundat tašku a zalepit ji ze zhora? Jedná se cca o pět trhlin asi tak 2-5cm2
Dekuji
muzes klidne z vnitrni strany, vzdy plati poradne folii ocistit, hlavne pouzivat kvalitni pasku neni paska jako paska i kdyz je urcena na difuzku
napr. www.bramac.cz/pro/...
tuhle pasku mam sice 25m stoji cca 550,-, ale uz ji nesundas bez poruseni folie a dokonale vodotesne tesni
Díky, na tu pásku jsem koukal ale ve stavebninách mi dali nejakou jinou taky asi 25m za 350,-kč, není teda přímo od Bramacu, ale měla by být přímo na to, alespoň je to na ní napsaný av ypadá i jako ta folie, tak snad bude dobrá. Někdo mi zase radil že se to musí určitě udělat ze zhora, takže myslíš že nemusím?
to co jsi koupil vubec nedrzi Mam ji dost, kdyby jsi potreboval. Paska je vodotesna a take vodotesne lepi takze je jedno z jake strany ji das.
A ty by si mi mohl cast treba odprodat a poslat? Nevim teda kolik bych ji potreboval ale cca 3m by mi asi stacili...
v tom problem neni, jen se ti tak male mnozstvi vuci postovnemu moc nevyplati, ale o to tu asi nejde.
prvne se pokus, zeptat zda ti nekde tuto pasku neodriznou
navic pokud mas stresni okna, tak pasky bude potreba vice
kazdy vyrobce svuj postup, nevim jake mas okna, ale uvedu dva pripady
jeden vyrobce ma takovy limec, ktery se dava z venkovni strany a obejme late a mel by se prilepit na difuzku
dalsi vyrobce ma AL listy + rohy s lepidlem, take to prijde z venkovni strany
oba dva zpusoby jsou na prd a za priplatek
v kazdem pripade musi byt nad oknem udelany tzv. okap (AL nebo z difuzky), ktery ma za ukol pripadnou vodu svest mimo okno + dva limce dole a nahore, ktere se udelaji z difuzky bocni se udelaji pri rezani otvoru pro okno
zde je pak nutne rohy a cast limce vylepit paskou (nejlepe aby zasahoval presah az k oplechovani) to plati i pro okapnicku
jestli mas foto muzes ho sem dat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.