Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Koupil jsem interierovou tonovanou barvu Klasik color v červené a zelené barvě od HET.Zelenou jsem dělal v jedné místnosti dvě stěny,zbytek bíle...celkem v pohodě-dva nátěry.Červenou jsem dělal jednu stěnu třikrát štětkou a jednou válečkem.Stále se nemohu zbavit světlejších míst a šmouh.Barvu jsem ředil asi 1:1,aby s ní bylo možno pracovat.Děkuji za odpovědi.
No já nevím, my jsme nedávno také malovali tmavě červenou barvou. Přítel používal váleček, pořád to bylo flekaté, až po nějakém čtvrtém nátěru to bylo úplně beze šmouhy. Chce to investovat do kvalitnějšího válečku a také nezapomenout penetrovat. Penetrace se může dát klidně i mezi dvě vrstvy barvy.
Při malování je třeba občas zamýchat barvou v kýblu. Protože, pokud se barvou nehýbe, ona sedá, a proto ty šmouhy. A pokud už máte v kýblu barvu jenom tak na dně, o to více je třeba zamýchat.
doplněno 12.09.10 19:15:Pokud je byt novostavbou, taky to může být příčina. Až za vícekrát malování se zbavíte problémů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.