Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím lepit + šroubovat OSB podlahu

Od: mili822* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, jak a čím mám k sobě přišroubovat a přilepit OSB desky?

trámy 20x20cm ( 70-80cm od sebe ) -> rošt 4x6cm ( 40-50 od sebe )-> 2xOSB 1.8cm s drážkou.

Typ vrutů, které mám použít? Jak na rošt, tak osb www odkaz by mi pomohl :) - Typ lepidla, který mám použít? www odkaz by mi pomohl :) Předem děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Místo OSB použij sádrovláknité desky.Ty se slepí do jednoho bloku(dvě desky na sobě s 5 cm přesahem)a leží volně na vrstvě minerální vlny.Okolo stěn se zastříknou pěnou.Deska má vynikající akustické vlastnosti,nemluvě o mechanických a protipožárních.Nic se nepřipevňuje a nešroubuje.Nic nevrzá a neskřípá.

JABRAKA

mili822*
hodnocení

OSB desky mám již objednané.

ladislavtikal*
hodnocení

2x

osb se nelepi jen se sroubuji na rost a maji pero drazku nebo bez pera se davaji k sobe jestli je jeste nemate koupeny tak kupete mfp desky jsou levnejsi a je to same skoro jen jsou o neco kvalitnejsi

alf*
hodnocení

2x

kloním se poslední dobou k Jabrakovi (rigidur), ovšem pokud OSB tak vše je na straně 13 jak lepení, šroubování tak sponkování

www.kronospan.cz/download/3/.../osb_eco_katalog-podlah-akufloor_cz.pdf

A jistě tam najdeš i další užitečné informace k podlaze z OSB.

mili822*
hodnocení

Super, odkaz byl nápomocný. Moc děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]