Nejste přihlášen/a.
Ve městě, kde žiji jsem v bazaru objevila robot značky Beck 750 Superpower za cenu 1 900,-. Protože si chci pořídit nový robot, jeví se mi tento z hlediska inzerovaných funkcí jako velmi výhodný cenově, navíc je zcela nový, ještě originál zabalený. Pro jistotu jsem si prohlédla na internetu v baídkách různé inzeráty a konkrétně pro výše uvedenou značku jsem objevila více inzerátů téměř se stejným textem od hned několika prodejců, jako například : jeden z nejlepších na trhu, nevhodný dárek, nejvíce funkcí, světová kvalita, nerez provedení, německá výroba a apod. Vždy se jednalo o nabídky od soukromých osob nebo z bazarů. Žádný obchod kamenný s elektro zbožím tuto výše uvedenou značku nenabízí. Proto mám podezření, že se jedná o prodej v rámci nějaké reklamní společnosti pomocí tzv. předváděček. Z osobní zkušennosti vím, že některé takto nabízené výrobky jsou předražené.mnohdy nekvalitní, těžko reklamovatelné. Máte někdo konkrétní zkušenosti s tímto výrobkem a je cena za kterou se výrobek nabjízí adekvátní? Díky. Táňa
Probuh, ani za nic si neezacinejte s touto firmou, jsou to podvodnici nejvetsiho kalibru s nehdrazssimi smejdy na trhu..kdekoliv uvidite BECK ruce od toho pryc a nejlepe ani nekoukat...jedna z firem nejvetsim poctem podvedenych důchodců v nasi zemi se svymi 100,- korunovymy obedo zajezdy kde pak bez koupi hrncu za dvacet ticis(hodnota 1500,-) vas nechteji odvezt zpet domů..
Tak za nový robot je těch 1900,- možná akorát, co pozáruční servis a záruka?
Po zkušenostech s Moulinexem s pořizovací cenou za 4000,- musím říct, že není o moc lepší než eta10, kterou koupíte v plné výbavě na aukru do 1000,-. A zatímco na 20 let starou etu koupíte skoro všechno, na 5 let starý Moulinex nejsou díly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.