Zdravím, mám dotaz? nevěděl by někdo jak přilepit těsnící gumu u pračky k vaně bubnu? Odčas se nám stane, že se nám právě mezi odchlíplé těsnění chytne drobné prádlo a buď se při ždímání potrhá nebo zajede pod buben. Zrovna mám pračku rozebranou a ztracenou ponožku jsem vyndaval a tak bych rád než to zase zavřu tu gumu - těsnění přilepil. Zkoušel jsem chemoprén, ale to se nepovedlo. Díky za každou rozumnou radu.
Těsnění přilep silikonem nejlépe SOUDAL transparentní nebo podobný,vyvaruj se nějakým co maj v Baumaxech atd. v akcích.Fakt to chce kvalitní silikon.Hlavně to pořádně odmasti a osuš a nech to zaschnout nejlépe do druhého dne.Měl jsem před rokem stejný problém a od té doby je klid.Mám takové přísloví"Kde rozum nestačí tam se silikon natlačí"Ahoj doufám že ti to pomuže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.