Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přilepit těsnění v pračce

Od: ellvis odpovědí: 1 změna:
Zdravím, mám dotaz? nevěděl by někdo jak přilepit těsnící gumu u pračky k vaně bubnu? Odčas se nám stane, že se nám právě mezi odchlíplé těsnění chytne drobné prádlo a buď se při ždímání potrhá nebo zajede pod buben. Zrovna mám pračku rozebranou a ztracenou ponožku jsem vyndaval a tak bych rád než to zase zavřu tu gumu - těsnění přilepil. Zkoušel jsem chemoprén, ale to se nepovedlo. Díky za každou rozumnou radu.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

tox232*
hodnocení

1x
Těsnění přilep silikonem nejlépe SOUDAL transparentní nebo podobný,vyvaruj se nějakým co maj v Baumaxech atd. v akcích.Fakt to chce kvalitní silikon.Hlavně to pořádně odmasti a osuš a nech to zaschnout nejlépe do druhého dne.Měl jsem před rokem stejný problém a od té doby je klid.Mám takové přísloví"Kde rozum nestačí tam se silikon natlačí"Ahoj doufám že ti to pomuže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]