Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Provětraná podlaha

Od: poutnik01* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den , renovuji starou chalupu , vykopal jsem podlahy v celém objektu 60cm do hloubky a chtěl bych provést skladbu podlahy podle přiloženého plánku kde nahrazuji iglú sistém plastovými paletami z důvodu financí .Již jsem se jednou ptal na této stránce zda mám skladbu dobře poskládanou a bylo mi řečeno že ne . Prosím co mám špatně . K provětrané podlaze samozřejmě patří průrazy do zdí aby byl pod podlahou průvan . Prosím jak mám změnit skladbu podlahy , a jak mám udělat průrazy do zdí . Předem děkuji za odpověď .

Jirka

doplněno 13.09.10 13:39:

Asi něco dělám špatně obrázek vkládám v různých formátech ale stále není vydět.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Průvan bych pod chalupou nechtěl,prochlazení spodku podlahy není moc výhodné.Spíše bych mluvil o vyrovnávání vlhkosti vzduchu na úroveň venku.pod iglů,nebo jiném materiálu by měla být kvalitní hydroizolace i tepelná izolace.Vzduch by měl proudit pomaleji,a průtok by měl být po celém prostoru pod podlahou.

JABRAKA

celp*
hodnocení

0x

Zdarec.A plánek je kde?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]