Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svářečka co2

Od: jk82® odpovědí: 6 změna:

dobrý den chci si koupit céočko mig/mag tak od8-12000kč ,co2 budu používat na auta +domácí svařování (často)prosím doporučte mi nějakou dobrou značku za málo peněz , jakou máte zkušenost zn.gude,einhell, (stř,čechy příbramsko,berounsko) spěchá.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

1x

Jk82 oni i ty svářečky Gude a Einhell nevyří nikterak špatně a na karosařinu a případné domácí práce by i stačily. Co je u těch svářeček problém jsou díly které při sváření odchází. Nemyslím tím průvlaky ty jsou většinou uni,ale celý kabel a hlavně díly pistole. Proto bych raději koupil svářečku kde je lehce vymněnitelný kabel a jednotlivé díly pistole. Taky dej pozor na levné svářečky které nemají ani chlazení a hned se přehřívají. Pokud bych já dnes kupoval svářečku na karosařinu (40-180 A) šel bych asi do této prumyslovydum.cz/... Prohledat net jestli je někde levněji.

doplněno 09.09.10 16:16:

prumyslovydum.cz/...

doplněno 09.09.10 16:18:

I ta slebší by snad stačila prumyslovydum.cz/...

juvla*
hodnocení

0x

Pročtěte si svarforum svarforum.cz/.... Těchto datazů je tam hodně.

michal958*
hodnocení

0x

zkuste se podivat na tyto stranky treba neco najdete

www.aukro.cz

www.bazos.cz

www.hyperinzerce.cz

www.sbazar.cz

hanher*

Koukám Michale že pravidla jsou zde asi proto, aby se porušovali. . .

Nebo se mýlím?

michal958*

a jake pravidlo sem porusil?

kahsa*

to že jsi napsal adresu stránek... který na nic neodkazujou. prostě nic konkrétního... taky jsm to četl v pravidlech.

Já za sebe nedoporučím konkrétní model, ale doporučím značku Kühtreiber nebo OMICRON jsou to české značky(ikdyž součástky čína - prej) a není probllém s náhradníma dílama.

Já jsem si koupil Svařovací invertor GAMA 165

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]