Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás nevíte zda se nechá někde stáhnout program na sestavení rodokmenu v češtině. Moc děkuji za rady
Já používám tento myheritage.cz/...
doplněno 06.09.10 20:04:Proč ten odkaz nefunguje? Ještě jednou. myheritage.cz/...
A to si Maruš představ, že nám od Myheritage přišel mail, že máme zhodu ve 4 případech s jednou němkou a opravdu z manželčiny strany se našli příbuzní v "rajchu" a ona se tak dostala ve svém rodokmenu až do 17.stloletí.
Na dědění VW ani Porsche to ,ale nevypadá.
Fakt? To ale máš tu placenou verzi ne? Kolik to stojí? Že by se mi třeba prolomil konečně smolík pacholík. Dokonce mám hodně co bádat, z matčiny strany neznám dál nikoho, z tátovy po babičku, toť vše.
Ne nemám placenou mám normální, ale jak se tam vyskytne zhoda v jiném rodokmenu tak přijde mail s odkazem na stránky toho dotyčného. O víkendu budeme ještě psét ty němce tak jsem zvědavej.
Stáhla jsem si tento prográmek a vypadá vážně super , jenom nemohu nikde najít, kolik stojí placená verze- nevíte cenu?
ar
Tak to fak netuším, zatím jedu na neplacené, protože to zatím stačí, Ještě jsem se ani nepídil kolik by stála placená
Sabrino, tak jsem koukal do mailů které z Heritage chodí a placená verze Premium stojí 6.25$ a Premium Plus 9.95$ platí se to ročně.
doplněno 07.09.10 09:42:Jo, ty uvedené částky jsou bez DPH a je to za měsíc. Platba je jednou za rok jak jsem psal.
Absolutně nejlepší je podle mě GenoPro. Dá se do něj stáhnout i čeština. Vytvářím v něm rodokmeny už roky a žádný jiný program mě nepřesvědčil.
pravdomluvny, o nějakém také přemýšlím. Smím se zeptat , pokud máte zkušenosti s vícero programy , v čem se liší a proč jste si oblíbil zrovna GenoPro? V čem je nejlepší? Karina
Určitě ho vyzkoušej. Možná ho také preferuji proto, že jsem na něj prostě zvyklý a orientuji se v něm nejlépe. Díval jsem se teď i na Ancestry a Family tree builder a myslím, že od té doby, co jsem je zkoušel se už také zlepšily a možná i GenoPro v něčem předběhly. To je na každém, co mu bude víc vyhovovat. Nemohu to teď objektivně porovnat, protože už je to delší doba, co jsem zkoušel konkurenční programy. Možná až bude víc času, tak je zase testnu Určitě už sama víš, jak je náročné rodokmen vytvářet a já jsem dost líný to zase předělávat...
pravdomluvny, díky za odpověď. Ano, právě to, že bych pak našla jiný lepší program a musela bych celé svoje dílko předělávat mě trochu děsí předem. Tak bych se chtěla hned napoprvé rozhodnout alespoň velmi dobře , když už ne výborně . Řešení je také pro nějaký se rozhodnout a víc nepátrat .. co oči nevidí, srdce nebolí
Kar.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.