Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvousklíčidlová aku vrtačka

Od: tesyk* odpovědí: 9 změna:

Asi před rokem jsem viděl v Německu v prodeji dvousklíčidlovou aku vrtačku. A teď jí hledám a hledám na netu a nenacházím. Nevíte někdo o ní? Kde by šla koupit?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

4x

Kdo hledá, ten občas najde. Myslíš tuhle?

whitehotinnovations.com/...

patronka*

Dobrý den, využila jsem Váš link a do dvousklíčidlové vrtačky se zamilovala.Momentálně mám aku jen jednu 18 V se dvěma akumulátory, tak bych si druhou zasloužila.Zatím to řeším jako všichni s pomocí 2 vrtaček.Jen jsem tam nenašla, jak ji koupit.Zadala jsem své jméno a mail.Stačí to? Nebo víte kde se dá koupit?

ladinpraha*

Už vím, kde koupit:

tv-products.cz/...

Nevím, nevím. TV products ve mě obzvlášť velkou důvěru nevzbuzuje. Hlavně když vidím kdo jejich produkty propaguje. *stop*

ladinpraha*

Profi nářadí to asi nebude, chce to jenom sehnat za trošku jinou cenu, než má TV shop. Časem se tyto produkty začnou objevovat na trhu za zlomek ceny TV shopu.

patronka*
hodnocení

4x

Pánové ( a dámy?), už mám ten poklad doma.Aku vrtačku 2 v 1 jsem koupila v Praze na Karlově Nám.,ale byla poslední.Zatím je na nabíječce, ale můžu popsat první postřehy : uváděná hmotnost 2,35 kg je ve skutečnosti 2,45 kg, hmotnost kompletu s kufrem 6 kg, rozměry kufru 45x37x12 cm.Je to moje v pořadí třetí AKU, tak mám srovnání: baterie jde dost těžko vysunout a regulace točivého momentu je špatně přístupná.Přehazování sklíčidel je velmi snadné.V příslušenství jsou bity PZ 0,1,2, PH 2 (3x), PH 3 (2x) a T 15,20,25,30, 2 magnetické držáky bitů, vrtáky do zdi, do dřeva a HSS 4,6,8mm. Jo a ještě mi dali se slevou zahradnické rukavice.Nekoupila bych si ji, kdybych neměla doma ještě jednu vrtačku šňůrovou do 13 mm.

doplněno 07.11.10 16:43:

Dobrý den, včera vrtačka prací oslavila dvouměsíční pobyt v mé dílně.Pokud ještě někdo váhá, doplním původní poznatky.I když se mi zpočátku zdála dost těžká, na vrtání směrem dolů je to spíš výhoda.Těch 18 V je znát, je to dělník.Otáčení sklíčidel se dá při troše cviku zvládat jednou rukou a protože jsem právě potřebovala - vrtat-šroubovat-vrtat-šroubovat...nemělo to chybu.Regulaci točivého momentu nevyužívám, jednak by to zdržovalo a šroubování se dá udržet citem.Zatím jediný problém je vysunout akumulátor, na to bych potřebovala tři ruce a chlapskou sílu.Myslím, že by stálo za to napsat Ježíškovi.

Dvousklíčidlová aku vrtačka
tesyk*
hodnocení

Tedy madam, všechna čest. Žena a tak odborný posudek...nevycházím z údivu.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Pěkná hračka. Přiznám se, že včera jsen to taky hledal a nenašel, ačkoli jsem to už dříve někde taky viděl. Ta v tom videu vypadá schopně, ale mám obavy, že po chvíli práce by člověku upadla ruka. Ta v tom odkazu to je fakt spíš hračka z plastu. Já jsem spíš pro dvě vrtačky.

tesyk*
hodnocení

Ano, ano, děkuji všem poradcům, to je ona. V Německu stála kolem 60 éček, tak bych řekl, že kvalita asi bude stejná. Ale já jí beru, za tu cenu mi to stojí vyzkoušet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]