Nejste přihlášen/a.
Asi před rokem jsem viděl v Německu v prodeji dvousklíčidlovou aku vrtačku. A teď jí hledám a hledám na netu a nenacházím. Nevíte někdo o ní? Kde by šla koupit?
Dobrý den, využila jsem Váš link a do dvousklíčidlové vrtačky se zamilovala.Momentálně mám aku jen jednu 18 V se dvěma akumulátory, tak bych si druhou zasloužila.Zatím to řeším jako všichni s pomocí 2 vrtaček.Jen jsem tam nenašla, jak ji koupit.Zadala jsem své jméno a mail.Stačí to? Nebo víte kde se dá koupit?
Nevím, nevím. TV products ve mě obzvlášť velkou důvěru nevzbuzuje. Hlavně když vidím kdo jejich produkty propaguje.
Pánové ( a dámy?), už mám ten poklad doma.Aku vrtačku 2 v 1 jsem koupila v Praze na Karlově Nám.,ale byla poslední.Zatím je na nabíječce, ale můžu popsat první postřehy : uváděná hmotnost 2,35 kg je ve skutečnosti 2,45 kg, hmotnost kompletu s kufrem 6 kg, rozměry kufru 45x37x12 cm.Je to moje v pořadí třetí AKU, tak mám srovnání: baterie jde dost těžko vysunout a regulace točivého momentu je špatně přístupná.Přehazování sklíčidel je velmi snadné.V příslušenství jsou bity PZ 0,1,2, PH 2 (3x), PH 3 (2x) a T 15,20,25,30, 2 magnetické držáky bitů, vrtáky do zdi, do dřeva a HSS 4,6,8mm. Jo a ještě mi dali se slevou zahradnické rukavice.Nekoupila bych si ji, kdybych neměla doma ještě jednu vrtačku šňůrovou do 13 mm.
doplněno 07.11.10 16:43:Dobrý den, včera vrtačka prací oslavila dvouměsíční pobyt v mé dílně.Pokud ještě někdo váhá, doplním původní poznatky.I když se mi zpočátku zdála dost těžká, na vrtání směrem dolů je to spíš výhoda.Těch 18 V je znát, je to dělník.Otáčení sklíčidel se dá při troše cviku zvládat jednou rukou a protože jsem právě potřebovala - vrtat-šroubovat-vrtat-šroubovat...nemělo to chybu.Regulaci točivého momentu nevyužívám, jednak by to zdržovalo a šroubování se dá udržet citem.Zatím jediný problém je vysunout akumulátor, na to bych potřebovala tři ruce a chlapskou sílu.Myslím, že by stálo za to napsat Ježíškovi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.