Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
v novém bytě poprvé nahazujeme staré vafky (stejný typ jako fotila slečna zde - poradte.cz/... ). Jedny se nám povedly nahodit prakticky ihned, ale druhé ne a ne chytnout. Respektive plamínek se nám podaří zapálit, ale musím držet knoflík, jakmile ho pustím tak plamínek zhasne. Zkoušel jsem ho držet už snad pět minut, ale stejně se potom nechytil a zhasnul... vafky přitom minulou zimu v pohodě topily, jen jsme zatím neměli zkušenost s jejich startováním.
Za všechny rady děkuji :o)
Tomu se říká šéfovský efekt (i když v tomhle případě pojmenování není přesné). Znám to z praxe. Když se něco nedaří, nedaří a nedaří
, oznámím to šéfovi. Šév vzápětí postupuje přesně stejně a povede se mu to na první pokus
. A já jsem za vola.
Jinak je normální, že WAWky, na jaře vypnuté a normálně fungující, na podzim již zapálit nejdou. Nikdo ještě nepřišel na to, proč. Je třeba se s tím smířit.
magdone, souhlas,
dneska jsem moc spěchal (ne jízdou) a skočil jsem do služebního auta a potřeboval cuknout a berlingo ne a ne chytnot na 10 pokus jsem se na to vyprd a zatlačil do něj. Přijel majitel co a jak, říkám nestíhám a ješě auto...a otočím klíčkem a nastartoval, tak jse, to dořekl a... jsem musel spravovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.