Nejste přihlášen/a.
Kluci prolíná mi voda kolem průhledného okýnka na rychlovarné konvici. Okraj je volezlej vod sanitru z vody a prolíná to. Mám už novou, ale tady tu bych chtěla opravit. Ten můj jouda by to krásně očistil, napatlal lepidlem a ideálně přitiskl, to on umí, znám ty jeho ruce. Ale ptám se jakám lepidlem, aby vydrželo opakovaný var! Díky kluci!
Vnadná Dadulo, až si půjde ten Tvůj jouda koupit lepidlo, tak oni mu prodají takové, které vydrží, neboj. Ty zatím můžeš ten VolejzLEJ vokraj vomejt voctem.
No marenko na pokec bys možná byl(a), a že mému joudovi vydrží, vo tom žádná, ale já bych chtěla zkusit nějakou speciální pořádnou tubu, co nekonečně vydrží ten můj žár. U nás mají jenom kanagom, ale pojedu do Brna, tak že bych se tam mrkla po nějaký speciálně účinné tubě. Nevíš jak by se mohla jmenovat?
cena lepidla + cena cesty do Brna + hypotetickácena práce a nervy s kutilem joudou + nejistý výsledek = cena úplně nové krásná konvice. . Pro mne to zas není taková Sofiina volba .Karina
Ničím bych to nelepil. Bude se z toho lepidla určitě uvolňovat nějakej jed a bude ti blbě
. Neriskuj to. Kup si lacinou novou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.