Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám dotaz:
přestěhovala jsem se do garzonky, kde je omezená možnost větrání a hlavně tam nejde udělat průvan (mám kočku a bydlím v 7. patře). Jsem kuřačka a když přijdu z venku do bytu tak to není nic moc. Je nějaký prostředek třeba na stěny (štuk) aby to tam nesmrdělo? Nebo jak to řešit? Děkuji za zdržení se odpovědí typu "nekuř".
Díky Hanka
Dobrý den, no já nevím, ale byt zápachu cigaret asi nezbavíte, protože to není jen na zdi - ale i v čalounění, v záclonách, prostě všude. A navíc, když byste i nakrásně dala nějaký štuk, tak stejně za chvíli bude zase prostoupen tím hnusným, smradlavým cigaretovým kouřem, který je opravdu vlezlý. Hm, nějaký pohlcovač pachů? Ale to zase bývá na chemickém základu... Fakt nechcete přestat kouřit? Víte o tom, že si ničíte zdraví? Už tak je životní prostřední zamořeno kdečím, všude samá éčka v potravinách apod. a Vy do sebe pouštíte ještě takové množství nikotinu. Jo a kočce se to líbí žít v nikotinovém ovzduší? Já Vás tedy neodsuzuji, je to Vaše rozhodnutí kouřit.
haninka, pokud chcete kouřit dál, není nic na světě, co by eliminovalo smrad z cigaret. Navíc kočička se může stát časem alergická na kouř. Ten, i když budete často větrat a malovat garsonku, máte pak nasáklý a prosáklý do všeho a všude: Oblečení, povlečení, knihy, záclony, malba . Ani pouštění kouře z okna nebo na balkoně vás nezachrání. Ten cigaretový pach máte i na těle, a pak jej přenesete dobytečku. Opravdu je tedy pak nejlepší nekouřit, ale jak to udělat, to už je pro radu nad zlato.Karina
do bytečku ...K
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.