Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozednice - izolace

Od: standam* odpovědí: 5 změna:

Jen me tak napada :) Muze nastat problem v miste zatepleni pozednice resp. u zaklopu, kterym je uzavren prostor mezi krokvema?

Snad je to na obr. videt

doplněno 01.09.10 20:38:

dotaz je i pro misto kde dochazi ke styku izolace s pozednici a rimsou (interier)

Pozednice - izolace

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nelamal bych si s tim hlavu, jednak se bavime o velmi male plose, jejiz okoli je odvetravane dostatecne a jednak surove drevo je schopno vlhkost pohlcovat a na druhe strane odvetravat. Narozdil treba od OSB ci Durelis.

standam*
hodnocení

OK, kdyz vidim u kolegu co vse se muze stat, tak zacnu premyslet a asi moc :) Dik

hodnocení

0x

nepochopil jsem problém, asi je již hodně hodin.

:)

doplněno 01.09.10 21:09: Staníku, stále nechápu, "problem v miste zatepleni pozednice resp. u zaklopu,"
už abych byl na dovolené...
standam*
hodnocení

dotaz se tyka kondenzace, jsem trochu na vaskach zda dojde k dostatecnemu odvetrani

je pravda, ze v miste styku je stejna teplota a jedna se o malou cast, ale presto si nejsem jist zda dojde k dostatecnemu odvetrani

nemam v planu zde pestovat nejakou houbu:)

doplněno 01.09.10 21:09:

jeste je zde moznost dat porobeton apod. pred pozednici do vysky cca 5cm nad pozednici, ale jsem omezen sirkou tj. 15cm

nebo EPS a porobeton a zde i ukoncit parozabranu

standam*
hodnocení

mam strach diky odlisnym materialum(drevo,beton,cihla) a tim padem teplotam v miste, v kterem to zakryju izolaci aby nekondenzovala voda, navic je zde mirne stizene odvetrani izolace (pokud se nepletu)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]