Nejste přihlášen/a.
Jsem po noční a před noční a u sousedů vyje pes. Ráno jsem šla k doktoru a teď se potřebuju vyspat, ale ten pes mě ruší. Je to hrozný, už vyje dvě hodiny. Vždyť někdy musí přestat! Přemíšlím, že se půjdu vyspat někam na lavičku do parku.
Bydlíme v bytě, takže pokud se jedná o byt a ne rodinný domek, jestli můžu doporučit, je-li to alespoň trochu možné, vyzkoušejte majitele psa raději slušně poprosit o nápravu. U nás se to vyplatilo. Samozřejmě opačně. Já jsem majitelka. Náš hafan dělal neplechu, sousedi nás poprosili jestli by se s tím nedalo něco udělat, že celé dopoledne vyje. Tak nám chovatelka doporučila chvíli potichu počkat za dveřmi a ve chvíli, kdy začne výt a štěkat, postříkali jsme ho vodou z rozprašovače a zase rychle zavřeli, zamkli a odešli do práce. Od té doby už je klid a sousedi říkali, že si mysleli, že pejska už nemáme. Ať to alespoň zkusí. Hodně štěstí.
Pořiďte si psa a nechte ho výt, až se budou potřebovat vyspat sousedé. Popřípadě si vytí od sousedů nahrajte a pouštějte ho, když odcházíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.