Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výtí psa- jak dlouho vydrží?

Od: marta0022* odpovědí: 9 změna:

Jsem po noční a před noční a u sousedů vyje pes. Ráno jsem šla k doktoru a teď se potřebuju vyspat, ale ten pes mě ruší. Je to hrozný, už vyje dvě hodiny. Vždyť někdy musí přestat! Přemíšlím, že se půjdu vyspat někam na lavičku do parku.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pes vydrzi vzdy dele nez vy, asi to maji v genecg :D.
Ale Vazne, co mu treba pred spanim hodit neco dobreho. Tedy pokud se jedna o rodinny domek.

luckapucka*
hodnocení

0x

u nás naproti v paneláku vyje 5 dní v týdnu od 7:00- do cca 18:30 s přestávkama tedy .. ale je to hrůza páníčci chodí do práce a on celej den vyje

mkat*
hodnocení

0x

Pes je pravdepodobne sam doma,je mu smutno a preto vyje.Treba mu prihrat nejaku spolocnost a mozete spokojne spavat.

hodnocení

0x

začal bych stížností na správě domu, příp. bytovému družstvu, příp. na správě společenství vlastníků bytů. Je to obtěžování a teoreticky je právo na Vaší straně.

No cele by to asi proslo ale hadam ze asi jen v dobe nocniho klidu. Nas co chodime na nocni se tato ochrana bohuzel netyka :(

barca007
hodnocení

0x

Bydlíme v bytě, takže pokud se jedná o byt a ne rodinný domek, jestli můžu doporučit, je-li to alespoň trochu možné, vyzkoušejte majitele psa raději slušně poprosit o nápravu. U nás se to vyplatilo. Samozřejmě opačně. Já jsem majitelka. Náš hafan dělal neplechu, sousedi nás poprosili jestli by se s tím nedalo něco udělat, že celé dopoledne vyje. Tak nám chovatelka doporučila chvíli potichu počkat za dveřmi a ve chvíli, kdy začne výt a štěkat, postříkali jsme ho vodou z rozprašovače a zase rychle zavřeli, zamkli a odešli do práce. Od té doby už je klid a sousedi říkali, že si mysleli, že pejska už nemáme. Ať to alespoň zkusí. Hodně štěstí.

marenka*

Je pravda, že majitel psa o tom ani nemusí vědět, že pejsek vyje.

rv*
hodnocení

0x

Pořiďte si psa a nechte ho výt, až se budou potřebovat vyspat sousedé. Popřípadě si vytí od sousedů nahrajte a pouštějte ho, když odcházíte.

sebod*

rv. Není pro začátek lepší řešení, jaké navrhuje Barča a Mařenka?*placni*. Proč to nezkusit nejdříve po dobrém *vtip*

doplněno 02.09.10 14:15:

Řešením by taky přece bylo psa otrávit *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]