Nejste přihlášen/a.
Existují i lepidla, nebo velmi odolné pásky:
KFL 156lepení nerezu
Lepidla na tmelení a lepení kovů existují již dlouho,jen je nutno zachovat určité podmínky při lepení.Jeden z odkazů obsahuje i přesný návod.
ceskykutil.cz/... UHU tmel.
JABRAKA
Podle velikosti poškození by mohlo být také zajímavé , do otvoru, kterým uniká voda , vložit nýt a roznýtovat.Otvor případně zvětšit podle použitého nýtu , podle potřeby použít podložení podložkou z nerez plechu a ještě aplikovat vhodné lepidlo - těsnění.Nýt bych použil měděný. Je to provizorní řešení na delší dobu.miro
P.Jabraka zdravím Vás . Vždy si mimořádně cením vašich rad a doporučení. U mé pračky TATRAMA staré více jak 10 let , na uzavíracím víku pracího bubnu jsou mosazné nýty , já jsem při uvolnění závěsu víka použil měděné a dosud není vidět žádný náznak elektrokoroze. Jistě by bylo možnost použít i nýt nerez , čímž by byly obavy z koroze vyřešené . miro
vím to 100%,původně tam byl připevněn držák na topnou spirálu!vyměňovali jsme ložiska a při vytahování bubnu jsme vyrvali podpěrku spirály.dirka je zatím jakousi gumovou čepičkou utěsněná a rozepřená šroubečkem.mám jen strach co to udělá po několika vyvářkách.všem moc děkuji za užitečné rady a nápady,a omlou vám se(psaní je můj hrob,ústně mi to jde líp
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.