Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočárej Jané Slalom 2010 výměna duše

Od: elduderino* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Za prvé netuším, jaká by to měla být rubrika, takže se případně omlouvám.

Nevíte někdo, jak se mění duše na kočárku Jané Slalom pro Reverse 2010? Za boh nemůžu sundat plášť... Nerozebírá se nějak kolečko, nebo se to dělá klasicky - vypáčit plášť. (když jsem to zkoušel, tak jsem měl problém, že jsem skoro kolečko oštěchtal...

Díky Vám za radu.

Lukáš

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

2x
Mě se kolo na obrázku zdá dost zvláštní. Připadá mi to jako nízkoprofilový plášť. Normálně sundávám pláště bez montpáky. Zkuste rukama plášť postupně převrátit a pak dostat jednu stranu opatrně, nejlépe montpákou na jizdní kola přes ráfek. Montpáku podložte nějakou gumou, třeba ze staré duše, aby jste nepoškodil ráfek. Kdo ví z jakého materiálu je. V návodu nic nepíšou? Jestli myslíte, že kolo poškodíte, tak ho zaneste cykloservisu nebo zavolejte do servisu uvedeného v návodu na kočárek a zeptejte se jak správně opravit defekt. Poslední možností je sprej na opravu defektů jízdních kol, ale zase nevíme jak je duše poškozená a vlastně ani nevíme jestli je to bezdušový plášť. R.
elduderino*

Tak přesně tak jak říkáte. Podařilo se mi dovolat do servisu a: použít montpáku na kola (podložení je dobrý nápad - šroubovák tomu nedělá dobře...), na opačné straně vmáčknout plášť z drážky co nejvíce dovnitř. Takže prakticky jako u normálního kola, s tím že si dát pozor na ráfek, který je z umělé hmoty a moc nevdrží.

Díky za radu

Lukáš

hanher*

Pokud to nepůjde manuálně, zajděte si radši skutečně např. do cykloservisu, ať Vám pomohou.

Mají to za pár minut hotové a předejdete tak zbytečným nervům a případnému poškození kolečka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]