Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žehlička-čistění

Od: vestja* odpovědí: 10 změna:

jak a nebo čím nejlépe vyčistit žehlící plochu žehličky

díky za rady a tipy

doplněno 29.08.10 19:31:

ŽEHLÍCÍ PLOCHA JE NEREZOVÁ

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

vmd-drogerie.cz/...

topnatelesa.esm.cz/...

Žehlička jde i dobře vyčistit přípravky na čištění sklokeramické desky .

Také prý pomůže ( nemám odzkoušeno) nalít trošku octa na tácek a znečištěnou plochu žehličky na to položit- nechat aspoň hodinku a pak utřít . Prý je žehlička jako nová...;).

michal958*
hodnocení

0x

cif, nebo pisek na nadobi pote omt jarovou vodou

marenka*

Použít písek na nádobí na hliníkovou nebo nerezovou plochu žehličky je její konec. *zed* Probůh, co to radíte? *sok*

babut

Já nevím čím čistíte vy, ale já dříve používala prášek na starou žehličku, a ted používám Cif apod. Divím se, že se divíte, nikdy se jí nic nestalo, a šlo to dobře.

marenka*

Měla jsem žehličku s hliníkovou žehlící plochou. Po jejím vyčištění práškem se povrch neznatelně poškrábal, ale znatelně získala přilnavost téměř k čemukoliv. *zed* Nerezovou konvici mi jeden aktivní člověk domácnosti vyčistil pískem a je viditelně poškrábaná. Mluvím jen podle vlastních zkušeností. *nevi*

kejki

Nebyla to spíš hliníková s nepřilnavým povrchem? Čistě hliník se snad ani nepoužívá.

marenka*

Ne, opravdu byl hliníkový, zbytek žehličky byl klasicky plastový.

datart.cz/...

ladinpraha*
hodnocení

0x

U dotazu chybí podstatný údaj: žehlící plocha múže být hliníková, nerezová, keramická nebo teflonová. Na každou bych asi použil něco jiného.

michal958*
hodnocení

0x

ja normalne na to pouzivam cifnbo pisek na nadobi je to nerez tomu senic nemuze sta, a cisti to dobre

keli
hodnocení

0x

Osvědčily se mi čistící houbičky AquaPur. Jsou napuštěné, nepoškrábou a mile překvapily, jak jsou účinné. *sok* Dají se koupit v Lídlu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak vyčistit žehličku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]