Nejste přihlášen/a.
Nedávno jsem zaslechla rozhovor dvou žen, které se hádali, který prostředek při praní lépe ochrání barvy. Máte s tím zkušenosti? Jedna jmenovala Ariel Color a druhá snad Woolite a Perwoll. Já osobně do prádla nepřidávám nic. Mají tyto gely opravdu tu funkci, že udrží prádlo stále stejně barevné? Nebo je to jen reklamní tah?
Dobrý den,
podle mě je to jen tahák na lidi. Nikdy jsem tyto prášky neoužívala, používám buď tekuté dreft protože krásně voní nebo prostě Rex, Palmex...a obyčejné aviváže a prádlo mám krásné, barvy stálé a hezky vonící. Jen co jsem slyšela od kamarádek tak ariel je opravdu dobrý na skvrny...Hezký den
Dobrý den, co lépe ochrání barvy? Já myslím, že je to jen chyták na lidi a reklamní tah. Jen vemte, kolik musí stát ta reklama v televizi, kterou si dotyčné firmy zaplatí a v konečném důsledku jim to ale vrátí spotřebitel v předraženém zboží. Někde jsem četla, že je dobré místo aviváže přidat do posledního máchání ocet. Prádlo zjemní, je měkčejší na omak jak po použití aviváže a oživuje barvy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.