Nejste přihlášen/a.
Hledám nejlepší střešní krytinu a dostal jsem nabídku od tohoto člověka.
Jako plus: vidím že je to hliník a cena.
Jako mínus: malou plochu plechu, velmi tenké plechy 3 a 4mm
Co na to říkate? je to dobrý nápad nebo raději střechu osadit klasickým pozinkovaným plechem o délce přes celou střechu ale cenou okolo 170Kč/m
ondrášku:
"Hledám nejlepší střešní krytinu" tu najdete lehce, stačí se kouknout na jákékoliv střechy. Tam je ta nejlepší, páč každý si dá tu nejlepší!
"velmi tenké plechy 3 a 4mm" kolik mm byste chtěl?
dejte hliník ale ve velkém formátu!
doplněno 24.08.10 21:29:Ondro, pletete desetinou čárku
0,3 až 0,4 mm!
no kdež jsem se díval na ostatní nabídky jak ocelové tak i hliníkové tak tloušťka byla okolo 5-6mm.
kdybych dával ve větším formátu tak mě ale metr vyjde o 100% dráž. A proto se ptám.
Jinak jako první jsem chtěl umělou břidlici, ale když vidím ty střechy po 5ti letech a třetina tašek je vyměněná nebo popraskaná tak mě to přešlo.
Troufnu si říct že tabuli plechu o síle 5-6 mm by jste na střechu dával jeřábem,protože jí nezvednete ani ze země.A jetě by musel být krov ocelovej.Víte co máte za plech např.na autě?Je to 0,6-0,8 mm!
Takže ještě jednou myslíte, že je to dobrá volba? a použít spíše 0,3 nebo 0,4mm plechy?
loušťka 0.3 mmdélka 745 mmšířka 440 mm(na pokrytí 1 m2 je potřebných 3.5 ks)cena m2 = 3.504.20 €(91,-Kč110,72 Kč)cena / ks = 1.00 1.2 €(26,- Kč37.96 Kč)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.