Nejste přihlášen/a.
Mohl by mě nezávazně třeba nějaký student stavební či strojní fakulty spočítat, jaká íčka by musela být na střeše garáže o rozměrech délka: 6m a šířka 3,20, aby unesla kruhový nafukovací bazén o rozměru 3 m a výšce 0,80? Mezi íčka by se dávaly betonové PZD.
spočítat to půjde, váha bazénu s vodou je okolo 6-ti tun. Co mě v této souvislosti napadá je: co tomu řeknou základy garáže s takovým přitížením. V jakém jsou asi stavu, v jakém provedení, jaké je podloží, má ta garáž alespoˇnějaký ten věnec. Všechno souvisí se vším. Domnívím se že PZD desky by to ani nemusely sami unést... mluvíme o cca 800-1000kg/m2.
Bohužel mne živí stavařina a student už dávno nejsem, takže jsem neprošel přijímacím výběrovým řízením...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.