Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
budujeme novou kuchyň a v ní počítáme s myčkou, nemůžeme se rozhodnout pro dřez, jestli s odkapávačem nebo bez. Kuchyň nemám nijak moc velkou, tak bych spíše ušetřila místo. Otázkou je, jestli když má někdo myčku potřebuje odkapávač? Pokud i s myčkou je potřeba odkapávač, tak ho budu radši mít se dřezem nežli plastový zvlášť.
E.
Ja si chci poridit drez i s odkapavacem, ktery ma otvor i na baterii a baterii se sprchou, pokud je treba umyt neco, co se nevejde cele do drezu. To se mi jevi jako idealni varianta, protoze provizorni variantu mam plastovy odkapavac vedle drezu a baterie co neni soucasti drezu a je to na nic. Jinak i s myckou vyuzivam odkapavac , vsechno do mycky opravdu nedavam. Mycku mam 60cm a jsme jen 2 osoby, takze ji poustim asi 2-4x v tydnu, podle toho jak varim. Rucne umyvam to nadobi, ktere pouzivam hodne casto, tedy noze, struhadlo, prkynka, skrabka a pak pripadne to, co se uz do mycky nevejde, pokud chci mit uklizeno a necekat nez mycka domyje. Dnes se delaji ruzne drezy, nektere maji odkapavac jen maly, takze nezbere tolik mista.
Ano, já jsem taky pro dřez s odkapávačem a baterii mám se sprchou (je to paráda), akorát manžel si myslí, že je odkapávač zbytečný, když bude mít myčku. Tak s ním trochu bojuju.
Díky.
E.
odkapávač určitě ano, všechno přece nebudete rvát do myčky ...
budete potřebovat teď hned kastról a přece kvůli němu nebudete pouštět myčku a čekat 2 hodiny ...
A nebyl by lepší dvoudřez? Jeden máte pořád na mytí, do druhého si můžete vložit přesně tvarovaný koš a naskládat do něj umyté ovoce na odkapání, prodávají se i prkénka na krájení, která usadíte právě do otvoru dřezu, nebo jím přikryjete neumyté nádobí, prodávají i pár jiných podobných věcí, včetně odkapávače, samořejmě.(Ikea např.)
osobne vam poradim ze kdyz je mycka tak se to i obcas umyje ve drzezu a s dnesnima saponatama je lepsi to oplachovat tak bych vam doporucil dvourez aby ste to mohla splachovatpo umyti a materii se sprchou+ klasika date to do druheho drezu splahnete nemusite kazdy zvlast nikde vam nepretyka voda a mate klid koupite dneska i z nerezu takovy poklop jako byl driv plastovej a zadny drez neni videt
Jednoznačně ANO. Druhý dřez v kombinaci s myčkou mi připadá jako zbytečný luxus (vzhledem k velikosti kuchyně), a odkapávací plocha je téměř univerzální odkladiště! Tímto souhlasím s některými názory, četl jsem je a svůj přidávám!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.