Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký štuk na lepidlo?

Od: wlassta* odpovědí: 6 změna:

zdravím chtěl jsem se zeptat na postup při dokončovaní zateplení, pravě jsme zateplili a natahly lepidlo...dale chceme nanest štuk venkovní s kousky vaty nebo co jsem to četl, můžete mi poradit značku štuku a jestli provést penetraci, popř jakou?děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stěrka na fasádních zateplovacích systémech se VŽDY penetruje.Většinou se na to dává tzv pastovité omítka od Weber ( weber-terranova.cz/... color atd.Pkd nechcete toto tak jakýkoliv venkovní štuk,nebo vnitřní a přidat do něj cca malou uhelku cementu na pytel štuku,nebo si namíchejte štuk .Osobně nejraději používám štuk od Cemix .

Štuk s vatou co to je?

ludak*
hodnocení

0x

Nebo ste čet vnitřní omítka s kousky poliše?

wlassta*
hodnocení

díky za odpověd nejsem debil, kybych chtěl pastovou omítku tak bych se neptal na štuk ne;)?a polystyren do štuku to ma být vtip*vtip*? myslel jsem jestli nema někdo skušenost se štukem obsahující skelna vlakna...ale vidím že asi ne.*zed*.

O štuku se skelnými vlákny jsem neslyšel ani jsme s něčím podobným nedělali.jenom nedávno rychletuhnoucí spádový potěr a ten obsahoval sk.vlákna.Jak jsem psal výše penetruje se vždy .Nám se nejlépe dělalo se štukem od cemixu a nejhorší byla K12 a K13 Prince color

Zde je odkaz na co jste se ptal (je možnost stáhnout technický list) : decoritalia.cz/...

Z toho co jsem vyčetl je jeho použití stejné jen se asi musí dělat rychleji!

PS nebýt Vás tak bych nevěděl,že štuk s vlákny existuje (já to špatně pochopil a Vy špatně popsal)

wlassta*
hodnocení

zdravím a co by jste řekl na sakret fpm?

doplněno 25.11.12 14:08:

a který bych měl použít? hrubý jemný bílý?penetrace muže být S2802A?

doplněno 25.11.12 14:11:

jak jste mi poslal ten odkaz tak si myslím že běžně ve stavebninach nebude k dostaní:(nevíte jestli existuje nějaka příměs do štuku a jestli se muže do něj použít nemrznoucí směs?

tir
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]