Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vždy jsem zkracoval koberec nožem či nůžkama, ale vždy se mi rozstřepil a někdy i nebyl úpně rovný. Zajímalo by mě, čím v prodejně koberců zkracují koberec a jak ho zkrátí úplně rovně? Jak to děláte i vy?
Děkuji za radu
Mrkněte sem, vždy jsem používal podobné řezačky a s trochu šikovnýma rukama to půjde jak po másle: zbozi.cz/...
Aby se Vám netřepil koberec, tak si před koupí nechejte koberec obšít. Velkosklady, které dodávají do Maloobchodu, ale i živnostníkům, s.r.o., nebo a.s. Všem na požádání koberce obšijí za mírný poplatek. To je nejlepší zabezpečení proti třepení. PT /stařenka
Nožík s ulamovací čepelí pokud je ostrý, tak nemá konkurenci. Když pokládám koberec, tak jej přiložím do jednoho rohu, abych měl dvě stěny položené, rozmotám po celé místnosti a na konci přeložím tak, aby přehnutím koberce už byl hotový a v tom přeložení to říznu. Ještě se mi nestalo, že by se mi koberec třepil nebo jej uřízl špatně. Výsledek vždy víc než uspokojivý. Fakt je že jsem takto koberec pokládal asi jen 10x,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.