Nejste přihlášen/a.
Včera jsme v debatě několika známých narazili na otázku, po jaké době je vhodné měnit povlečení v postelích. A neshodli jsme se na nějakém termínu. Asi je rozdíl, jestli je léto nebo zima, ale vycházeli jsme z toho, že se jedná o normálně čistotnou rodinu. Jak to je třeba u vás?
Nevím, jestli jsem s mým tátou jediná, ale my nesnášíme spaní v čisté povlečení Prostě jak je ta peřina "tvrdá", nedá se v tom spát! Všichni ostatní mí známí si v čistých peřinách přímo libujou
Měním povlečení podle potřeby, řekla bych tak po měsíci. A tu první noc vždycky protrpím
Já právě neškrobím... Prostě tu svoji peřinu musím mít pro dobré spaní "zaprděnou" Úplně čistá mi prostě nevyhovuje
V zimě povlečení měním za necelé 3 týdny a v létě 1x týdně. Alergii nemám, tak dávám povlečení do aviváže. Damaškové a bavlněné povlečení bez aviváže je po vyprání tvrdé.
Ano, to jsem slyšel mnohokrát, že první noc v čerstvě povlečené posteli je špatná a neklidná. Já tedy lehnu a spím, ať je to jakkoli, ale povlečení se musí pořádně pomuchlat a vytvarovat...
Do ložnice chodíme spát po koupeli, či po sprchování, na spaní máme pyžamo a postel si neušpiníme. V létě, když je tepleji, tak za měsíc převléknu, ale v zimě klidně šest neděl a nevidím broblém, nijak se nepotíme a zdá se mi to optimální, když by bylo ale potřeba po nemoci, či jiném zašpinění, tak se převleče samozřejmě hned. Pes spí ve svém pelíšku, do postele ho nikdy nebereme. Ale každý podle sebe. - pt
Copak jsem Onassis?
Denne prat a susit to chce mit dost penez a dost casu. Jinak jen takovy muj dovetek. Pry neni moc dobre susit pradlo primo na slunci. Asi blednou barvy, ci co.
Záleží na člověku jak se potí.jinak postel zásadně nestelu,jen načechrám polštář a peřinu přehnu ,aby vyvětralo prostěradlo.Nespíme v obýváku abych musela zastýlat.Povlíkám v létě týdně při vedrech,jinak za 14 dní.V zimě,protože spíme v chladnu a tolik se nepotíme,ta za 4-5 neděl.Jinak já ráda v nově povlečené posteli.krásně to vonní a nestalo se mi,že je povlečení tvrdé.Používám aviváž.To,že je tvrdé"mi přijde jako málo vymáchané a nebo divný materiál.Sorry.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.