Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stavba terasy na rovné střeše

Od: hladasx odpovědí: 2 změna:

Zdravím a pozdravuji. Mám dotaz ohledně terasy. V jedné části domu mám rovnou střechu a rád bych na ni udělal terasu. střecha je z betonu a v současné době ja na ni nějaká lepenka.. Rád bych střechu zateplil a udělal buď dřevěnou podlahu nebo z dlaždic..A můj dotaz je, jaké vrstvy a co vše by měla taková terasa obsahovat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ladislav má téměř pravdu, ale domnívám se že nebudete terasu zatěžovat akváriem,

Koukněte na hasoft.cz/...

a postup bez podrobného zkoumání můžu jen odhadovat

zjistit stav lepenky, popřípadě odstranit, pokud bude pod terasou vytápěná místnost tak tepelnou izolaci, ninimálně dle ČSN, izolant opatřit oplechováním, tekutou hydroizolací a pak povrchem dle libosti

ladislavtikal*
hodnocení

0x

dobry den v prvni rade by ste mel zajit za nekym kdo vam vypocira nosnost strechy aby jste vedel co tam dat za material ale urcite by to yl polystyren beton pod to folie nebo lepenka jako hydroizolace a nebo tekutou hydroizolaci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]