Nejste přihlášen/a.
Mám podobnou zkušenost,v OBI s vyřizováním reklamací a vadného zboží,jen průtahy a výmluvy.Navíc technické zahradní zboží nekvalitní a předražené,v Německu stojí např.sekačky až o 40% méně
Jako firma sice máme své ověřené dodavatele, ale co třeba v neděli? Proto občas nakupuji i v hobbymarketech. OBI sice není podle mého názoru ten nejlevnější obchod, nicméně jsem zatím neměl problémy ani s reklamacemi. Spíše je mi svoji cenovou politikou podezřelý prodejce, který vám k sekačce dá počítač a případně ještě 100%-ní slevu...
obi bych nerad obviňoval, mají tam kde co, ale ty oddělení zahradní techniky v jednom podobném marketu na mě působily nic moc věrohodně. Dávám příklad motorové kosy, která tam byla za 7500 celkem hozená na jakémsi věšáku a na internetu stejný výrobek za 6tku a s dopravou zdarma, samořejmě. Můj postoj - koupit v speci.prodejně nebo na intenetu za o dost levno. Stěmi reklamacemi je to na dněšní dobu s podivem, je to hodně i o lidech, myslim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.