Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké dveře k podlaze?

Od: annyfi* odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny, moc vás prosím o radu. Máme obývací pokoj, kde podlaha je dřevěná - světlý cedr a stojíme před výběrem dveří. Okna máme bílá, ale k těm to ladit nechceme. Dokážete někdo poradit jaké dřevo by se k cedru hodilo? Nábytek máme v barvě oce - světlejší než podlaha. Děkuji Annyfi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Zkuste si místnost vyfotit, nahrát na vizualizace.sapeli.cz/... tam si do obrázku můžete vkládat jejich dveře. Pro představu by to mohlo stačit.doplněno 23.08.10 13:16:Díky jinému dotazu jsem našel ještě jednu stránku s přibližnou vizualizací: zlomek.cz/...

karinberk
hodnocení

0x

Dobrý den, i já jsem nedávno řešila otázky týkající se vzájemnho ladění jednotlivých prvků v domě. Nakonec jsem dostala dobrý typ na on-line poradnu bytových designérů. Napsala jsem dotaz a dostala odpověď, jaké odstíny se k sobě hodí a jeké ne...zkuste i vy. Poradí Vám odborník a zadarmo. Odkaz: facebook.com/...

Zaujala mě Vaše odpověď, ale odkaz je asi špatně. Vrací mě to na úvodní stránku facebooku :(

karinberk

To už je lepší díky. Zajímavý odkaz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]