Nejste přihlášen/a.
Tak jsme se rozhodli postavit novou střechu. Spočítali jsme si cenu materiálu a teď hledám někoho kdo mi to postaví.
Poslal jsem poptávku asi do 15ti firem a zatím se mi ozvali pouze dva. Jeden přijel minulý pátek, podíval se na projekt s tím že mi do pondělí pošle nabídku práce... dnes je to týden a zatím se neozval.
Dnes se mi ozval druhý a vykládal něco o tom že by se asi dostal pod 200 000Kč.
Ale nabídku žádnou nemám.
Proto bych chtěl poradit aspoň rámcově kolik za tu práci asi můžou chtít. Cena 200 000Kč za 3dny práce pro 3 lidi je naprosto mimo.
Jedná se o úplně obyčejnou rovnou sedlovku dlouhou 23M a plochou 400m2. takže 25krovů na to latě, hydroizolace a jako krytina něco takového prokom.cz/...
jsou to vlastně obrovské plechové desky 1,2*6M.
Pokud by mi někdo dokázal říct na kolik by to asi mohlo vyjít ( pouze práce klempíře a tesaře) tak prosím napište. Dík.
zadejte si to bezplatne na epoptavka.cz nebo aaapoptavka.cz a pak uvidite ten rozdil ja sem me 90 tisic na kmplet strese
Dobrý den, mohl bych Vám nabídnout cenu 80.000 Kč, 30% záloha při podpisu smlouvy, doplatek po celkovém dokončení střechy. V případě Vašeho zájmu mne kontaktujte na e-mail tesarstvi@php7.cz nebo tel. 722622778 . ref . : www.tesarstvi.php7.cz
Posílám vam cenu tesařských prací dle vámi inzerovaných rozměrů střechy.
Montáž vázané konstrukce krovu - 61 000,-
Montáž laťování a folie - 22 000,-
Cena celkem 83 000,- ( včetně spojovacího materiálu )
Cenu klempířkých prací vám upřesním po domluvě s vámi. Nevím kolik budete mít komínů, střešních žlabů, délky svodů atd...
David Kabele 773 548 088
Dobrý den
Co tady tak čtu, tak nabídky jsou velmi solidní,Hold někdo Vám nabídne třeba 60 000 kč a jak se říka cena odpovída kvalitě nebo Vám nabídnou 150 000 kč a zase vás natahnou. Dnes je to s firmama strašně těžké.
Podívejte se na www.strechakvalit/... veškeré ceny a informace praci naleznete zde na této stránce.
Ono ani z této Vaší informace se nedá ceny střechy spočitat pač tam máte uvedenou jen delku střechy a m2,ale většina firem to nepočita na hodiny ,ale cena prace je od M3.Tak si spočítejte kolik M3 má Vaše střecha krát to co naleznete na naší stránce.
Děkuji Senko
Napsal jste to přesně hned na začátku - a teď hledám kdo mi to postaví. Nejlepší cesta co se mi osvědčila je cesta ověřitelných referencí. Protože solidnost firmy je dnes ta největší deviza. Nabídky typu do 60000.- pro tři lidi na deset dní, nemohou generovat zisky, ztěží pokryjí denní spotřebu běžně žijícího občana v moderní společnosti se dvěma dětmi. Je třeba si uvědomit kolik vy sami svému zaměstnavateli vyděláte, respektive kolik asi zaměstnavatel účtuje za Vaši práci svým klientům. Nehledě na to že klidně kupujeme mnoho jiných nedůležitých předražených věcí. Takže klidně hledejte a cenu berte s mírným nadhledem, protože soudím, že preferujete českého tesaře jako já.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.