Nejste přihlášen/a.
prosím daly by se u lednice indesit otočit dveře tak aby se otvíraly zprava do leva?a kde se dají koupit ty věci k tomu,vidím tam ty zaslepené díry,tak by to snad mělo jít.díky
Mělo by to jít u všech lednic snad. A nepotřebujete k tomu nic dokupovat, pouze přehodíte pant z jedné strany na druhou
.Dělal jsem to u lednice Whirpool, dole je pant na dvou šroubech s křížovou hlavou, ty jsem povolil a dveře vysadil.Poté odstranil záslepky na druhé straně a pant tam upevnil a díry na druhé straně zaslepil.Nahoře pant nebyl, jen taková osička, co jen zapadne do horní díry.
Klikněte na odpovědět, napište třeba foto pantu a dole pod oknem zafajfkujte chci vložit obrázek, poté vložit a vyberte obrázek z vašeho umístnění v PC
Je to jak píše voskac (bod). Pokud jste líný to šroubovat, tak postavte lednici vzhůru nohama a máte to vyřešeno
jsou tam 3 šrouby co drží ten pant a 1 šroub 1cm vedle těch tří
doplněno 17.08.10 15:03:když ho dam na 2 stranu tak ten kolík bude trčet nahoru ne?a to je blbě
Spodní pant od mrazáku dáš nahoru k dvířkám a obrácě, pant od dvířek dolů k mrazáku, střední pant se jen otočí.
všem dík za ochotu dveře jsou obrácené, na tom pantu ten čudlík se vyšrouboval a našrouboval ze spodu a pasuje to.je to vymakané ale musí se na to přijít jak.,děkuji
Dobrý den, mohl byste prosím napsat přesně jak jste otočil ty dveře na druhou stranu nejde mi do hlavy střední pant který spojuje lednici s mrazákem.t. Mockrát Vám děkuji
mám jinou lednici, ale ono to bude stejne. Sundáte horní dveře (odšroubováním horního pantu), zbyde prostřední pant a dolní dveře. Někde v blízkosti středního pantu bude taky něco co jde vylupnout a odekryjou se šrouby, ktere dovolí odmontovat i tento pant... obyvkle si ale nevystačíte s díly, které vyšroubujete. Měl byste od výrobce mít ND pro změnu dvěří! (nepamatuju si jestli nešlo jen o krytky)
doplněno 13.07.14 09:14:ty ND jsou samozřejmě rovnou přibaleny u lednice
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.