Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lednice indesit opačné dveře

Od: pavlos® odpovědí: 23 změna:

prosím daly by se u lednice indesit otočit dveře tak aby se otvíraly zprava do leva?a kde se dají koupit ty věci k tomu,vidím tam ty zaslepené díry,tak by to snad mělo jít.díky

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

3x

*jasne*Mělo by to jít u všech lednic snad. A nepotřebujete k tomu nic dokupovat, pouze přehodíte pant z jedné strany na druhou;) .Dělal jsem to u lednice Whirpool, dole je pant na dvou šroubech s křížovou hlavou, ty jsem povolil a dveře vysadil.Poté odstranil záslepky na druhé straně a pant tam upevnil a díry na druhé straně zaslepil.Nahoře pant nebyl, jen taková osička, co jen zapadne do horní díry.

hodnocení

a budou ty panty pasovat když je otočím myslím že jsem to už kdysi zkoušel a moc mi to nešlo

vosikac*

Přiložte foto pantu a budeme chytřejší;)

hodnocení

jdu fotit

doplněno 17.08.10 14:37:

jak to tu mam vložit

vosikac*

Klikněte na odpovědět, napište třeba foto pantu a dole pod oknem zafajfkujte chci vložit obrázek, poté vložit a vyberte obrázek z vašeho umístnění v PC;)

radi*

Je to jak píše voskac (bod). Pokud jste líný to šroubovat, tak postavte lednici vzhůru nohama a máte to vyřešeno :-D

hodnocení

to je špatná odpoved to bych měl mrazák nahoře*ua*

hodnocení

foto pantu

17.08.10 14:47
hodnocení

f

hodnocení

foto

doplněno 17.08.10 14:52:

pravě tento pant jestli bude pasovat vosikaci

Lednice indesit opačné dveře
vosikac*

A jak to vypadá pod krytkou toho pantu?

hodnocení

jsou tam 3 šrouby co drží ten pant a 1 šroub 1cm vedle těch tří

doplněno 17.08.10 15:03:

když ho dam na 2 stranu tak ten kolík bude trčet nahoru ne?a to je blbě

vosikac*

Máte pravdu, to by nešlo.

Já mám jen takové rovné plechy, které se jen otočí o 180st.

Spodní pant od mrazáku dáš nahoru k dvířkám a obrácě, pant od dvířek dolů k mrazáku, střední pant se jen otočí.

vosikac*

Ale zas pokud spodní bude stejný jako tento, tak ho jen dáte nahoru a tento dolu.

hodnocení

všem dík za ochotu dveře jsou obrácené, na tom pantu ten čudlík se vyšrouboval a našrouboval ze spodu a pasuje to.je to vymakané ale musí se na to přijít jak.,děkuji

vosikac*
17.08.10 16:10

Šikulka;)

17.08.10 16:20
hodnocení

*palec*

vendy*

Dobrý den, mohl byste prosím napsat přesně jak jste otočil ty dveře na druhou stranu nejde mi do hlavy střední pant který spojuje lednici s mrazákem.t. Mockrát Vám děkuji :)

mám jinou lednici, ale ono to bude stejne. Sundáte horní dveře (odšroubováním horního pantu), zbyde prostřední pant a dolní dveře. Někde v blízkosti středního pantu bude taky něco co jde vylupnout a odekryjou se šrouby, ktere dovolí odmontovat i tento pant... obyvkle si ale nevystačíte s díly, které vyšroubujete. Měl byste od výrobce mít ND pro změnu dvěří! (nepamatuju si jestli nešlo jen o krytky)

doplněno 13.07.14 09:14:

ty ND jsou samozřejmě rovnou přibaleny u lednice :)

hodnocení

je to tak jak piše clayman.myslim ze jsem ani nepotřeboval nahradni krytky.uz si to ale nepamatuju.zkrátka rozeberte dveře a uvidíte ze na to přijdete.
jose*

Dobrý den,

myslíte to tak, že se pant otočil o 180° a z té díry, která je přikrytá tím krytem ten pand vychází jakoby "spodem"? Myslím, že mám ten stejný problém, akorát to potřebuji otočit tak, jak jste to měl původně.

Lednice indesit opačné dveře #2

hodnocení

0x

Pokud je tam na to připravená montáž, je přehození možné. Postup bývá uveden v dokumentaci k lednici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]