Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, do druhého patra, to jest pod nám, se nastěhovali romové. Stašně kouří a já to už nevydržím. Už si stěžovala i sousedka. Jsem nekuřačka a přesto to u mě smrdí jako ve fabrice. Anebo mají sousedi průjem a smrdí to ke mne. Plýtvám osvěžovačí vzduchu jak ujetá, ale nepomáhá to. Po poslouchání nadávek už nekouřili na WC od zimy do léta. Ovšem kouří z okna a z balkónu, což mi vadí též. A hlavně se nikdy neomluví. Já jsem k nim omylem vylila vodu a šla se omluvit. Oni kouří a neomlouvají se. Když si píši na počítači, cítím kouření a musím zavírat okno. Teď naštěstí prší, takže nekouří. Anebo k nám jde z balkónu dým a smrdí u nás! Prosím, poraďte.
No, jestli je váš jediný problém se sousedama cikánama jejich kouření na balkoně a průjem, tak je to ještě skvělý. Počkejte až se trochu "zabydlí" a přijedou k nim na návštěvu příbuzní. To teprve poznáte, co takový sousedství obnáší. To budete mít každý večer v baráku Khamoro 2010, 2011 atd. Dokud se neodstěhujete vy protože oni se neodstěhují. Kanada už nebere.
to je problém, jak ho vyřešit a zůstat ve zdraví bydlet. Jako malé utěšení obrázek že v tom nejste sama. Byť se stovky let snaží přizpůsobit. A zaobaleněji v jejich verzi dzeno.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.