Nejste přihlášen/a.
Prosím,máte někdo zaručeně spolehlivou radu,jak nebrečet při loupání a krájení cibule? Vyzkoušela jsem vše možné,jíst při tom chleba,držet lžičku atd.atd.,ale nic nepomáhá.Jak to asi dělají profíci.když musejí naloupat kila cibule?
Já když loupám cibuli /žena hned pláče/ tak používám jedoduchou pomůcku, prostě na tu cibuli foukám pusou a ty "brečící" ingredience tím odfouknu mezi kolem stojící /ti teď začnou brečet/a je to ...zatím to funfuje.
Víš jak to dělali kuchaři profesionálové? Když je pálili oči, otevřeli kamna a chvilku se dívali s hodně otevřenýma očima do ohně a hned bylo po pálení. To dělali jen ti mladí učedníci, protože si za chvílii tak zvykneš, že kdybys nakrájel 10 kg cibule nepálí tě nic.Ted, když už se netopí ve sporáku, stačí plyn. Pustíš plyn a asi minutu se zpříma, hodně až vykulenýma očima díváš do ohně. Ale lepší jsou ty kamna, to je 100procentní.
Tayk dneska si dala manželka ze srandy sirku do pusy a při loupani řvala jak kráva.To asi inženyrka místo cibule krajela meloun.Větší píčovinu jsem neslyšel se sirkou.
Ty jsi normalně kráva inženyrko jest-li jsi chlap tak jseš kretén sirko
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.