Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za kolik prodat CO2 svářečku?

Od: 11aa* odpovědí: 6 změna:

Zdravím. Za kolik by jste prodali svářečku na CO2 UNIMIG-400? Původně jsem myslel že jí prodám za 5000,-Kč, ale protože mám dvě (jedna funkční + jedna téměř kompletní na náhradní díly - třeba trafo je nově navynutý), hlodá va mě červík, jestli to není málo. Už jenom když spočítám měď (v jedné kdyby bylo 30kg * 2 * 70,-Kč/kg = 4200 - a to možná podcenuji množství), pak je k tomu i spousta příslušenství - náhradní pistole, bovdeny, ohřev plynu, ... Na druhou stranu, je to starší stroj, nic moc udržovaný (hodně prachu za dobu co jsem ji nepoužil), je k ní jen 6kg lahev na CO2, která nemá tlakovku (stojí asi 400,-).

Co myslíte?

Za utžené peníze bych rád pořídil invertor - zřejmě tento.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

sice tomu nerozumím ale manžel říká, že za 5000 by vám utrhl ruku. Pokud funguje, máte jí dát do pucu a vyhodit to na aukro, dát min. cenu 8000 a uvidíte kolik přihodí.

11aa*
hodnocení

Tak jsem dal na Vás, věnoval jsem jí část víkendu a když sem skončil, začalo mi být skoro líto jí prodávat

Přesto jsem ji vystavil ;) na aukro www.aukro.cz/item/...

Za kolik prodat CO2 svářečku?

hodnocení

1x

Pak je tu možnost, prodat ji na aukčním serveru, kdy ti ji ocení přímo "trh. Anebo rozprodat na součástky :)

Orientační ceny svářeček i příslušenství jsou třeba tu:

aukro.cz/...

petrhouska
hodnocení

0x

dobry den, koukal jsem se na aukro na vaši nabídku rad bych se jinak domluvil v připade ze ji neprodate.Jsem cca 5km od Holic ,jelikož nejsem zaregistrovanej tak volim tuto šanci se domluvit na prodeji(koupě) diky Houška 603814365

11aa*

dobrý den, jistě, pokud bude na aukru aukce bez nabídky, nějak se domluvíme.

marianbarton

Dobry den. Mel sem o svarecku zajem, jenze sem nestihl prihodit pred koncem aukce. Chci se zeptat, zda jste ji jiz prodal nebo je jeste k mani? Dekuj. S pozdravem Bartoň

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]