Nejste přihlášen/a.
Zdravim,máme doma problém v tom ,že jak začne trochu víc pršet a hlavně vydatně pršet což se mi zdá že už to asi jiný nebude a spád se mi zdá že máme slušný jako by nestíhala kanalizace a voda se nám vrací cca po 5 minutách deště zpet i s nějakýmasi výkalama a nevěřim že by to městská kanalizace nebrala.Spíš se přikláním k tomu,že to máme v prujezdu v potrubí nějaké přizacpané.Už si fakt nevim rady a pro jistotu bych projel těch cca 20 m kamerou. Má s tim někdo z vás zkušenosti a kolik to asi stojí.
Pamatuji tak před 15 a více lety stál metr "kamerování"i 4.000 Kč, dnes jej pořídíte i za 100 Kč + samozřejmě nějaká režie. Myslím si, že 20 metrů by se dalo zvládnout i za 3.000 Kč, pokud nejste z Vyšnej Dolnej... Kamerový záznam je velmi kvalitní a odhalí nevídané!
například... instalaterblog.txt.cz/...
dobry den to jsem mel to same jak mile vic prselo tak se to vracelo gulou zpet v sklepe tek me nic jinyho nenapadlo nez vzit hadici dat ji na kohoutek a pustit vodu a postupne prostouchnout a koukat do jimky co bude nebo nebude jen se mi hadice zasekla tak sem se domluvil se znamim kterej jezdi u nas u hasicu tatrou vyndal sem zachod ucpal jeste jednou poradne gulu natahla se hadice misto vyndaneho zachodu a pod vrustajicim tlakem kdy sem jeste drzel hadici tak sme to proplachli a verte ze neco vyplave a mate to za pul zdarma
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.