Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
Rad bych provedl hydroizolaci balkonu. Postup je mi jasny. Problem mam, ale kdy to udelat.
Podklad je beton. Potrebuji to udelat co nejdrive, ale vzhledem k pocasi nevim jak dlouho nesmi prset, aby to dobre zaschlo s ohledem na nekolik vrstev. A hlavne ten podklad. Musi byt uplne suchy? Staci dva dny kdy neprsi na vyschnuti podkladu?
Diky Pavel
Beton napenetruj asfaltovou(bitumen)penetrací.Na tento nátěr přilep Ipu a nalep dlažbu.Kolem stěn spáru zasilikonuj a nalep sokl.
JABRAKA
IPU neee ta nevydrží moc dlouho a na balkoně už vůbec.Osobně bych použil hydroizolaci nejlépe od Remmers.
doplněno 10.01.13 21:55:Jak píšu,žádnou ipu nebo nějakou dvousložkovou izolaci.
Stačí jen TERISOL od WEBER nebo hydroizolace od Remmers.Terisol je jako lepidlo,rozmícghá se s vodou a natáhne se jako lepidlo a do druhého dne to zgumovatí,natáhne se druhá vrstva a třetí den se lepí dlažba (dělal jsem v loni v prosinci).Od remmersu se natírá štětkou nebo válečkuje taktéž dvakrát (dělali jsme jen v koupelnách) a do obou se dávala do koutů páska (dle mne na balkon či lodžii zbytečnost.),pro zvýšení pevnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.