Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hydroizolace balkonu

Od: pavel1518* odpovědí: 5 změna:

Zdravim,

Rad bych provedl hydroizolaci balkonu. Postup je mi jasny. Problem mam, ale kdy to udelat.

Podklad je beton. Potrebuji to udelat co nejdrive, ale vzhledem k pocasi nevim jak dlouho nesmi prset, aby to dobre zaschlo s ohledem na nekolik vrstev. A hlavne ten podklad. Musi byt uplne suchy? Staci dva dny kdy neprsi na vyschnuti podkladu?

Diky Pavel

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Beton napenetruj asfaltovou(bitumen)penetrací.Na tento nátěr přilep Ipu a nalep dlažbu.Kolem stěn spáru zasilikonuj a nalep sokl.

JABRAKA

IPU neee ta nevydrží moc dlouho a na balkoně už vůbec.Osobně bych použil hydroizolaci nejlépe od Remmers.

doplněno 10.01.13 21:55:

Jak píšu,žádnou ipu nebo nějakou dvousložkovou izolaci.

Stačí jen TERISOL od WEBER nebo hydroizolace od Remmers.Terisol je jako lepidlo,rozmícghá se s vodou a natáhne se jako lepidlo a do druhého dne to zgumovatí,natáhne se druhá vrstva a třetí den se lepí dlažba (dělal jsem v loni v prosinci).Od remmersu se natírá štětkou nebo válečkuje taktéž dvakrát (dělali jsme jen v koupelnách) a do obou se dávala do koutů páska (dle mne na balkon či lodžii zbytečnost.),pro zvýšení pevnosti.

hodnocení

0x

Co takhle použít chemickou hydroizolaci např od Den bravenu *jasne*

hodnocení

0x

. Ale já dal chemickou hydroizolaci denBraven . Vrstva zatuhne cca po 3 hodinách , pak jsem natáhl druhou vrstvu. Do večera to zaschlo a druhej den jsem na to nalepil taurus dlažbu na flexi lepidlo. A vše O.k..

Jestli má někdo zkušenost s lepením dlažby na ipu tak ...poslouchám!

mili3478*
hodnocení

0x

Dobry den samozrejme by bylo nejlepsi nechat ho par dnu vyschnout ,ale v tomto pocasi bude stacit budeli suchy na dotek pak ho natrete asfaltovym penetracnim naterem a nalepte asfaltove pasy nejlepe modifikovane

doplněno 10.01.13 20:37:

modernejsi zpusob je dvouslozkova hydroizolace

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]