Nejste přihlášen/a.
Nazdar! Tak jsem si začal užívat se sundáváním ochranné fólie z rámů plastových oken, ale bohužel je tomu už cca 2 roky od montáže a tudíž ta fólie nejde dolů tak jako by šla během prvních 6-ti týdnů po montáži (tenkrát jsem to bohužel nevěděl). Znáte někdo nějaký zaručený způsob jak tuto fólii nejsnadněji odstranit bez poškození povrchu rámu?
Zkoušel jsem už některé doporučované způsoby, ale jak nahřátí fénem tak i použití lihových čističů není kdovíjaká zábava, která by práci zásadně usnadnila. Nezkoušel jsem isopropanol. Pokud byste měl někdo zkušenosti s nějakou osvědčenou a "rychlou" metodou tak prosím o Vaši radu.
Díky!
@wazi Koukněte do vyhledávání, bylo to zde už vícekrát. Mám stejný problém. Sundávám ještě slušně tu průhlednou folii, ale zůstává tam ta spodní bílá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.