Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malování na nové omítky

Od: horyna* odpovědí: 5 změna:

Mám udělané nové omítky v pokoji a napenetroval jsem. Můžu na ně malovat již barvou? Nebo je mám ještě přebílit? Díky za pomoc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

na takto kvalitně připravený povrch nezbývá než rovnou užít barvu. Všechny ostatní možné přípravy pro malbu jsou již nadbytečné. Doufám, že kolegové budou souhlasit. Ale na čem to má líp držet než na novém štuku a penetraci.

jabraka*
hodnocení

0x

Nejlepší penetrace bývalo nabílení čerstvého štuku hašeným vápnem.Další malování ale nejdříve za půl roku.

JABRAKA

loupeznik

Bude malba drzet na napenetrovanem novem stuku? A jak mam rozumet poznamce o dalsim malovani nejdrive za pul roku?Diky.

na pul rok zapomeňte, a vyalujte to. Není co řešit.

lidus*
hodnocení

0x

Nové omítky barva Hit a krylo to krásně a nic to nedělá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]