Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podlaha do dilny - co na beton

Od: petr569 odpovědí: 14 změna:

Dobry den jak nejlevneji udelat finalni vrstvu na betonove podlaze v dilne?premylim o nejakem neteru na beton!?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

PVC FATRA – Praktik

kolekce Praktik N(zátěžová třída 21–23, 31–34, 41),
kolekce Praktik K(zátěžová třída 21–23, 31–34, 41–43).

Celková tloušťka: Praktik N = 1,7 mm a Praktik K = 2 mm.

Lino je ve čtvercích 600 x 600,homogenní,to znamená,že udaná tloušťka je homogenní struktura.Ochozením se nemění zbarvení a kvalita.
JABRAKA

Šíře
608×608 mm (dlaždice)
Celková tloušťka1,70 mm (Praktik N)
2,00 mm (Praktik K)
Balení12,91 m2 (Praktik N)
11,07 m2 (Praktik K)
Typhomogenní podlahovina
Odol­nostrozměrová stálost, stálobarevnost, protiskluznost, atest na kolečkové židle, vhodné na podlahové vytápění
Užitná třída, záruka, profilEN 649, 685, třída 21–23, 31–32, 41–43, záruka 5 let

PoužitíVhodné do domácností, komerční i průmyslové prostory s vysokým zatížením.

pt®

Pokud se v dílně bude ve stoje pracovat několik hodin v kuse, tak dlažba není vhodná ze zdravotních důvodů. Praktik z Fatry je vhodný, za prvé pro svouji tloušťku a třídu zátěže. Jak píše Jabraka vzor je "skrz na skrz" a tudíž nějaké prošlápání povrchové vrstvy nehrozí. PT /stařenka/

hodnocení

1x

nekvaliní podlahu v dílně jsem zametl, opět zametl, vzduchem ofouknul, válečkem nanesl Izoban,

detecha.cz/...

páč jsem ho měl za dobrou cenu. Samozřejmě že svoji práci si musím pochválit, páč nikdo to za mě neudělá, ale fakt to vypadá skvěle. Dobře se zametá, dokonce manželka i setře podlahu hadrem.

petr569
hodnocení

A myslite ze je v budoucnu mozne na tento nater pokladat dlazbu?Dekuji

pokud to bude soudržná, klidně, páč dlažba lze lepit i na starou dlaždu, na sklo, na (téměř) cokoliv.

vlcacek*
hodnocení

0x

Zdravim, já jsem podlahu natřel komaxitovým práškem rozředěným v acetonu a je to perfektní. myslím že v nějaké komaxitové lakovně se dá prášek sehnat, takový ten odpadový, který stejně musí dát zlikvidovat.

pitdog*
hodnocení

0x

I já mohu Izoban doporučit, dobře se nanáší - já to nejdříve dělal štětkou - strašná práce, pak jsem válečkoval - šlo to snadně,

dal jsem dvě vrstvy a opravdu super.

petr569
hodnocení

dobra zni to jednoduse a levne!neni ale prece jen lepsi dlazba? nedela se pod nater nejaka tekuta hydroizolace?

Petře, ptal jste se na " nejlevneji udelat finalni vrstvu"
petr569
hodnocení

jasne vim!ale porad sepekuluju-ted jsem nasel dlazbu za 200kc m2 a premyslim ze bych se do pokladky pustil sam!

dlažba do dílny lze koupit i levněji, jak za 200Kč. (pokud jde o cenu)

doplněno 18.08.10 09:25:

...a jistě kvalitativně lze použít do dílny,

jaroslav*
hodnocení

0x

Pozor pozor na ty dlažby za 200,- aby Vám neupadl šroubovák a nebyla dlažka v ...

hop®

Jaroslave, myslíte v ...? Naprosto souhlasím, taková dlažba do dílny by asi dlouho nevydržela. A to pomíjím práci s pokládkou - je to hrbatý, nedá se to řezat... Kdybys byl registrován, dal bych Ti bod! *palec*

pesbrok*
hodnocení

0x

U nás v dílně jsme použili synteticky lak IZOLKRYT rozetřeli válečkem a utekli Dělali jsme to ve sklepě a pro ředidlo nedalo se tam dýchat.Chudák vrabec co tam zalítnul to do rána nepřežil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma izoban

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]