Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kupovat nebo nekupovat tuto postel?

Od: mmartina11* odpovědí: 14 změna:

Ahojte, prosím, poraďte, jestli tuto postel (odkaz níže) je dobré kupovat, zdá se mi totiž nějak moc levná a nechci, aby se mi po pár měsících rozbila a podobně.. Je sice i v ložnicové soupravě, ale zdá se mi levná a není tam ani napsáno, z čeho je vyrobená a jaká je matrace atd. a nikde jinde jsem ji nenašla..

zadaranabytek.cz/...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je pravda, že je mimořádně ošklivá. Jako katafalk. *blee* Jsem velice spořivá, fakt kolenovrt (ale asi to jinak nejde), ale na posteli bych zas až tak nešetřila. *sok* Vrzavá postel, vyležený důlek = Záhořovo lože. Bolavá záda, zaprášené plíce z drolící se matrace, nevyspaná. Strašná představa!

mmartina11*
hodnocení

Když se podíváš do té soupravy, jak vypadá v ložnici, tak mi nepřijde ošklivá.. No jo, ale když máš kupovat dvě? A nekupiju je já, ale moje máma.. Kdybych mohla, tak si vyberu lepší, ale když nemůžu, tak mi nic jinýho nezbývá...

hanher*
hodnocení

0x

Já si myslím, že vydrží i swingers :-D

Za tu cenu je levná proto, protože určitě nebude mít rošty a matrace.

alf*

popis z webu

Postel ze systemu Maximus. Všechny hrany ABS.Dodáváme v demontu. Cena včetně matrace.

tedy nejspíš i něco bude pod tou matrací.

hanher*

Tak to mi uteklo.

malvinka*

Abs? Že by posilovače brzd*tanec*.

alf*

alf*
hodnocení

0x

no co, běžná nevysoká kvalita z produkce BRW, laminovaná dřevotříska, možná jen 16 mm, v matraci rozemleté hadry. Rošt pokud tam není deska na rok při váze do 55 kg. Holce jsme kdysi koupili něco podobného, měla 22 kilo a za dva roky, raději nevidět, no ale bylo to levné a dočasně nám to vyřešilo problém. A to tam neskákala, neblbla a deklarovaná ta postel byla do 80 kg.

doplněno 10.08.10 17:15:

je to lamino, ofic popis

Opis produktu

Produkt do samodzielnego montażu. Łóżko wykonane jest z wysokiej jakości płyty laminowanej w dwóch kolorach do wyboru: wenge lub śliwa.

mmartina11*
hodnocení

A co tato? CO bude asi stejný, že?..

nejlevnejsinabytek.cz/...

hanher*

Tady je o trochu levnější.

nabytek-bydleni.cz/...

doplněno 10.08.10 18:05:

A tady ještě levnější:

zbozi.cz/...

mmartina11*
hodnocení

No jo, jenže to je bez matrace.. pokud teda ta, na kteou jsem psala odkaz ja, je s matraci..

gjnnmm
hodnocení

0x

Pstel jsem řešil, zjistil jsem, že všechno levné je šmejd ze sirek a na drahé nemám. Tak jsem si jí udělal, šířka 160cm, materiál včetně roštu za 2000,- a dva dny práce. Není to nic složitého, stačí ruční pila (i okružní - buď cirkule nabo maflík), hoblík, vrtačka, šroubovák, štětec a klacík na míchání laku ;). Rám a nohy jsem dělal z podlahovek 28mm borovice 4 prkna délky 4m, rošt z hladkých palubek cca 16mm smrk (záleží pro jakýho to je tlusťocha). Ve skutečnosti vypadá mnohem míp než na fotce, a hlavně nic nevrže a je to postel "na furt"

Kupovat nebo nekupovat tuto postel?
czjnin
11.08.10 10:23

ftnj

Kupovat nebo nekupovat tuto postel? #2
mmartina11*
hodnocení

Pěkná práce ;) Ale já si postel asi sama nevyrobím ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]