Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konzultace stavebního technika

Od: technikjirik* odpovědí: 7 změna:

Vážení, pokud máte vytopený baráček a nevíte si rady co a jak s ním dál, jsem připravený k vám zajet a poradit na místě. V zatopených oblastech zdarma i cesta. Snad se z tohoto příspěvku admin neopupinkuje za kontakt na mě... sorry admine, ale je to pro potřebné.. stavar@jirikovovideni.eu nebo skype: jirikovo.videni

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Chválím za ochotu*palec*

hop®
hodnocení

0x

Jiří, kdyby to byl někdo jiný, tak už vrčim! Ale u Vás předpokládám, že nejste hyena, že chcete pomoci za rozumnou cenu! *palec*

Na Aukru bych dal lakonický pozitivní komentář: DOPORUČUJI!

doplněno 09.08.10 21:59:

Admine, v tomto případě prosím o toleranci, dík! ;)

hanher*

Hope, zdarma!

hop®

Hahner, samozřejmě rady zdarma, naše firma dává cenové nabídky také zdarma. Ale Jiříkovi přeji, aby tam získal i nějakou práci při opravách pro sebe či svoji firmu, aby na tom získal nějaký kšeft. A proto jsem mluvil o těch slušných cenách, chápeme se? :)

technikjirik*
hodnocení

Hope děkuji vám za vstřícné přání, nicméně musím podotknout, že veškeré mé aktivity jsou čistě privátního rázu naprosto a bezezbytku separované od sektoru výdělečného. Kdyby zaměstnavatel věděl (možná ví) jak zahazuju svoji odbornost do nevydělečné části své existence, asi by mě nechal vyšetřit na psychiatrii. Svoji poradnu o stavařině vedu na své náklady bez nároku na odměnu a radím zdarma všem.. ale to už je jiná kapitola, tady je nutné aby se dostalo pomoci těm co to potřebují a pokud můžu něco udělat v rámci svých skromných možnosti, tak to udělat chci. A ne pro veřejné uznání, ale pro ten pocit, že můžu a že to jde.

technikjirik*
hodnocení

řekl bych za nejlepší možnou cenu... postiženým zdarma a na místě... bohužel jen radou ... zdraví neslouží jak má, takže barák už sám neopravím a pytle s cementem také musím nechat na jiných... ale i odbornost by se někomu mohla hodit...

hop®
hodnocení

0x

Jiříku, přijměte, prosím, moji omluvu. Nějak už v dnešní době na podobný přístup nejsem zvyklý. I když je pravda, že i já zde dávám zcela zdarma (vlastně ne zadarmo, já z toho platím net i elekřinu) nějaké know-how, nebo jak se to píše... Vážím si Vás a držím Vám palce! *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]