Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cerpadlo u pracky

Od: ll* odpovědí: 7 změna:

Ahojda...mam problem. Voda v pracce zustava stat.Pravdepodobne odeslo cerpadlo.Co stim? Diky za rady ...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wladi*
hodnocení

1x

Měl jsem stejný problém.Vyndal jsem čerpadlo a zjistil,že se vrtulka čerpadlo pohybuje velmi ztěžka,Rozebral jsem ji a vyčistil hřídelku i pouzdro v kterém se pohybuje.Jemné nečistoty se dostaly do pouzdra a drhly.Funguje zase jaké nové.

hanher*
hodnocení

0x

Zkusit vyčistit, obhlídnout zapojení, jinak vyměnit.

ll*
hodnocení

Moc dekuji. A kolik asi bude stat ta vymena? hhmmm*plac*

raadek*
Čerpadlo stoji kolem pětistovky, ale opravář bude drahej. Jestli jste trochu šikovny tak si ho vymenite sam. Zadarmo ho budete mit ze sběrného dvora. R.

malvinka*
hodnocení

0x

Nezůstal náhodou nějaký předmět v čerpadle a proto nevypouští pračka?

mifa*
hodnocení

0x

Určitě zkontrolovat důkladně hadici mezi bubnem a pračkou, když v pořádku, vyndat čerpadlo, většinou 3 šrouby, udělat kontrolu funkčnosti.

lui*
hodnocení

0x

Je to opravdu čerpadlo? Co takhle zkusit nejdříve vyčistit filtr. Ne každá pračka má samočistící.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]