Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zakryti prechodu/rohu

Od: samot1981 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den vsem,

prosim o nasledujici radu. Na obrazku jsem strucne popsal svou situaci, rad bych se zeptal cim zakryt cely roh po obvodu zdi, na ktere je privedena podlaha z OSB, nejakou listou nebo cim?

Jedna se o zed u schodiste mezi prizemim a podkrovim v RD.

Dekuji za rady a tipy.

Tomas

Zakryti prechodu/rohu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

existuje mraky rohových lišt. nefixoval bych to na obě strany, jen z jedné

hodnocení

0x

Dojdete-li do většího marketu, nebo speciálky, ukážou Vám desítky lišt, že si nebudete moc ani vybrat.

doplněno 07.01.14 14:25:

samot, asi jsem nepochopil.

"aby zed vypadala jako celek." nemůže spoj zeď ze sádroše a OSB vypadat jako celek, musí tam být vždy nějaký přechod. Sám to tak nazýváte v otázce. Klidně můžete napojení udělat třeba ze zrcadla, osvětlovací rampa, nebo nějaká ozdoba atd. Ale vždy se musí překrýt spoj, mezi různým matrošem, který určitě časem praskne.

samot1981
hodnocení

Dobrý den,

vím ze existuje spousta rohovych list ale preci jen jak bude vypadat zed, ktera je vysoka cca 2,5m a jeji konec bude ukoncen nejakou listou, z pohledu to zrejme nebude moc hezky vypadat, proto jsem se ptal na nejakou moznost zakryti aby zed vypadala jako celek.

olaf71*

spoj podlahy a stěny z těchto materiálů stejně potřebuje diletační spáru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]