Nejste přihlášen/a.
Dobry den vsem, zvazuju zda koupit cisticku vzduchu, mate ji nekdo doma? Jste s ni spokojeni? Jakou znacku, nebo model mi doporucite? DIky
Já bych čističku v žádném případě nekoupil a to z důvodu zbytečnosti. Doma se vzduch stejně nevyčistí na 100% a jakmile vyjdete ven nadýcháte se horších zplodin než je máte v bytě.Pro mne zbytečná investice.
P.S.To to je můj názor,možná,že někdo z vás má jiný!
Mám doma čističku vzduchu IONIC CARE. Jsme doma jenom kuřáci, tak jsem jí koupila. Mám jí asi 5 let a používám jí pouze od podzimu do jara. Jsem s ní spokojená, obsluha jednoduchá, čistím jednou týdně. Zachytí i prach, ale jenom pro něj bych jí nekupovala. Pro kuřáky je ideální.
Záleží, proč ji chcete. Zda kvůli alergiím, chronické bronchitidě - ty jsou i se zvlhčovačem, nebo se v místnosti kouří...
jen mě tak napadlo, že pokud jde o prach mohla by být zajímvá investice do robota vysavače (např irobot), který vám může uklízet každý den a tím zmenšit množství prachu... jen úvaha bez zkušenosti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.