Nejste přihlášen/a.
Začlo to asi před dvěma lety. Synáčkovi koupili domáci kino a my jsme začli trpět. Sem tam jsme to ignorovali, říkali jsme si, že to za chvíli skončí, ale ono né.Vždycky to pustil tak na maximum, že už prostě sme museli útect někam "pryč" . Asi před půl rokem jsme si koupili taky domácí kino a dymili jsme ho od ráno do večera, jenže to už bylo špatně, jeho rodiče začli na nás bouchat dupat a před dvěma dnama to došlo tak daleko, že jeho synáček nám hodil dolů boty, odpojil elektřinu a když jsme mu to oplatili, tak vylaezl z bytu a začal po mamce řvát, že ji zabije, že dostane, že je to pi*a a že jak přijde jeho fotr, že to tu vyřeší atd...Když šel potom na něho náš taťka tak dělal jak by se nic nestalo, říkal, že mi jsme si začli my! Tak se to řešilo, nějakým domluvem!Ale včera to byla poslední kapka, když to pustil na maximum, tak jsme to pustili aji mi!Samozřejmě jeho fotr přišel začal kopat do dvěří, a vyhrožovat ať otevřeme nebo ty dveře rozkope...Potom mu řekla mamka, že mu prostě neotevře, že úplný cholerik a že s takovýma lidmi nebude mluvit, no a on sešl dolů zavřel dveře a asi za 5 minut přišel opět a začal kopat ty dveře se úplně ohýbali, sem si kolikrát myslela, že je vylomí...A pořád mluvil, že moje mamka je kráva, že jeho synovi, nebude nadávat(když on si začal včera)...asi o hodinu přišel taťka začlo se to řešit začal prostě říkat, že my vyhráváme, že jsme si začli a že jeho syn nikdy nic nedělal! Skončilo to tak, že jsme se domluvili, že nebudeme vyhrávat ani on a ani my! Jenže dneska v osm ráno mě probudilo strašlivé duny a najednou slyším jeho hudbu jeho muziku!
Tak kde je ta domluva, na kterou jsme se dohodli?Kde je ta spravedlnost?
Tohle vám vůbec nezávidím. Sousedi pod námi mají 2 malé děti - spíš tedy sp..tky. běžně běhají asi v botech po bytě u toho křičí a hází věcmi. Každý den hysterické scény, že tohle nechtějí a tohle jo. Taky jsme si pořídili domácí kino, jelikož jsem citlivá na sluch, tak jsme ho pustili při 1. filmu jen tak nahlas, abych slyšela, co si postavy říkají, ale při bojových scénách to dunělo a hned se mohli zbláznit. Kina jsme se tedy zbavili, protože po vypnutí postupně zadních repro a subwooferu nám bylo stejně k ničemu. A t o přítel studoval všechny možný manuály na nejdokonalejší nastavení, ale prostě zvuky byli pořád o dost hlasitější než mluva.
Pokud jde o radu, tak já bych se teda snažila přijít spíš mimo dobu reprodukce hudby a přišla bych s nabídkou smíru, že nechcete mít vzájemně špatné vztahy a snažila bych se domluvit na konkrétní hodnotě, na kterou budete oba poslouchat a ještě si případně vymezit čas. Normálně bych na rovinu řekla, že jsme z toho nešťastná a třeba i zalhala, že z toho mám zdravotní potíže - migrény či něco jiného. Snad by mohli mít pochopení, když přijdete ve smíru a s něčím v ruce (buchta, lahev ap.)
no očividně se domluvit nechcete - kupte si zbraň a odstřelte jej, pokud si dále budete dělat naschvály tak to stejně skončí násilím...
doplněno 03.08.10 19:52:Jen bych doplnil že vyobrazení spravedlnosti - je slepá a váží všem stejně...kolegův lék na zlobivé sousedy bedny přiložit výstupem ke stropu zafixovat a plnej knedlík - ani stůl nestojí pevně a jezdí po kuchyni - u souseda nahoře...
22:00 - 6:00 je "hudebni" klid...takze pokud to bude vecer, tak hysterickej telefonat na policajty to zpravi ale bojim se ze tak to resit je cesta do pekel..Minimalne ste mu meli na oplatku taky utnout jistic...ono je treba dat nekterym lidem do huby a pak jim to scvakne a nekdy ani tak ne...a jinym sousedum to nevadi...cerni obcane me neustale uvtzuji v tom ze v jednote je sila..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.