Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz,renovuji spodní část baráku el.rozvody vodu odpady a tak,jde mi o to že jsem byl u známého a on má 1 patro domu po rekonstrukci a zarazil mě fakt že mu popraskala omítka(štuk) u nás sem tam také někde něco je tak jsem myslel že to vyřeším perlinkou ale jsou staré omítky seškrábané (nikde neodfouklá) tak bych je napenetroval natáhl lepidlem,perlinku,lepidlo,štuk.Nebude to dělat neplechu jedná se mi o plíseň atd.to vypraskání by se tím moho zastavit?nebo máte jiný nápad?děkuji za každou radu.
Tak jo, když to nejde jinak.
Dělal jsem díry do tvárnic pro rozvody kabelů a odpady. Podélné - tedy drážky, abych tu informaci dal komplet, celkem hluboké, trubky na odpad měly 60 mm. Trubky jsem zaházel jádrovou omítkou a nechal ji vyzrát - asi týden, nebo dva, protože nikam nespěchám a nic mě nehoní. Na to jsem potom natáhnul vnitřní štuk - tenká vrstva, víc jak dva-tři milimetry to snad nebylo nikde a vyfilcoval. Nic nepraská - tudíž se domnívám, že ani tazatel nemusí nezbytně nutně perlinku používat, že stačí dodržet technologické postupy a použít kvalitní materiály.
Rejpalové jsou již uspokojeni? Miluju ty rychlé odsudky na základě přečtení dvou, nebo tří vět.
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.