Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máme v domě 10 cm příčku ve které chceme zazdít okno. Chtěl jsem to udělat ze stejného materiálu jako je zbytek zdi, ale nedaří se mi nikde najít klasické hurdisky – duté cihly 290 x 140 x 65 mm viz obrázek. Já myslel, že je bez problému koupím v každých stavebninách, ale nikde jsem je nenašel...
Dají se někde koupit nebo kdyžtak jakou jinou cihlu byste nejlépe použili? Díky!
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
km
0x
toto nejsou hurdisky, toto jsou prickovky neboli CD tj. cihla duta. mam jich asi 150 a prodavam je. odkud jste? jsou uplne nove. dam vam je za 6 Kc kus, kdyz vezmete vsechny a sam si nalozite. koupil jsem je v bauhausu.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]