Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz ohledně elektro pilířů. EON mi bohužel nepovolil připojení pozemku na jiném místě, protože zde není přípojný bod a tak jsem vybojoval alespoň posunutí pilíře pár desítek centimetrů do pozemku aby nevadil při vyjíždění.
El. přípojku (pojistky) bude realizovat firma EONu dle projektu a následně elektroměrový pilíř už bude na nás a na elektrikáři.
Původně jsem chtěl pilíř posunout dále na pravý pozemek (pozemek rodičů), ale EON chce pouze na hranici pozemku kvůli problémům s břemenem. Já vlastním pozemek 1/2 a 1/3.
Když bychom ten elektroměrový pilíř postavili na pravé straně hranice pozemku a bude zasahovat do pozemku rodičů bude to problém (samozřejmě se souhlasem/smlouvou)? Jde mi o to, že už do příjezdové cesty pozemku 1/3 nechci stavět další sloup, který by mohl vadit vjezdu.
Děkuji.
El. přípojku (pojistky) bude realizovat firma EONu dle projektu a následně elektroměrový pilíř už bude na nás a na elektrikáři.
Původně jsem chtěl pilíř posunout dále na pravý pozemek (pozemek rodičů), ale EON chce pouze na hranici pozemku kvůli problémům s břemenem. Já vlastním pozemek 1/2 a 1/3.
Když bychom ten elektroměrový pilíř postavili na pravé straně hranice pozemku a bude zasahovat do pozemku rodičů bude to problém (samozřejmě se souhlasem/smlouvou)? Jde mi o to, že už do příjezdové cesty pozemku 1/3 nechci stavět další sloup, který by mohl vadit vjezdu.
Děkuji.
1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]